Home

VBAG: "Integratieve gezondheidszorg voor iedereen".

Wij zijn een beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijke geneeswijzen.

 

Sinds 1984 zorgt VBAG in uw belang dat de kwaliteit van haar leden gewaarborgd blijft en dat zij meeprofessionaliseren in de ontwikkelingen van deze tijd. Door middel van o.a. strenge selectiecriteria waaronder opleiding, een registratiesysteem, beroepscode, een klacht- en tuchtregeling en de verplichte bij- en nascholing is in de loop der jaren een bestand van bekwame en deskundige natuurgeneeskundigen opgebouwd.

 

Voorts spannen wij ons in om de natuurgeneeskunde een vaste plek in de gezondheidszorg te geven en zoeken wij actief het overleg met andere beroepsverenigingen, zorgverzekeraars en andere relevante partijen.

 

Op deze site vindt u informatie over onze leden (zie: "VBAG-therapeutenlijst") en ook voor potentiële leden staat hier alles wat nodig is om lid te worden (zie: "lid worden"). Daarnaast bevat deze site allerlei relevante informatie en nieuws voor onze leden zelf.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.