Opleiderslidmaatschap

Ook opleiders kunnen zich aansluiten bij onze beroepsvereniging.
 
Het opleiderslidmaatschap is door de VBAG speciaal in het leven geroepen om in samenwerking met educatieve instellingen gezamenlijke ambities waar te maken. Ambities om de integratieve geneeskunde naar een steeds hoger niveau te brengen. Je doet dat door (aankomende) therapeuten een gedegen opleiding te bieden en wij door hun belangen te behartigen en hen te ondersteunen in hun werk waar dat maar mogelijk is.
 
Je geeft een geaccrediteerde hbo-opleiding (door KTNO, CPION, SNRO, SKB of vakgerichte beroepsvereniging) van minimaal één jaar (40 ec’s). We accepteren de door de school gegeven nascholingen op hbo-niveau (van maximaal 1 dag) zonder aparte accreditatie.
 

Met het opleiderslidmaatschap neem je gratis deel aan de jaarlijkse opleidersbijeenkomsten om op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het vakgebied met de mogelijkheid tot vragen/bespreking van onderwerpen en persoonlijk contact.

Daarnaast heb je toegang tot het besloten gedeelte van de VBAG-website, waarop je informatie vindt die relevant is voor leden.

 

Omdat wij voor al onze therapeuten een collectieve aansprakelijkheids-/rechtsbijstandsverzekering bij Balens hebben lopen, konden wij ook voor onze opleidersleden een mooie, concurrerende afspraak maken. Dit heeft geresulteerd in een zogeheten aansprakelijkheidspakket waarmee onder andere beroeps-, bedrijfs- en productaansprakelijkheid en verdedigingskosten bij een claim afgedekt zijn. Dat zonder eigen risico en met retroactieve dekking en uitloopdekking. Een volledig overzicht van dit pakket is op te vragen bij het secretariaat.

 

De kosten voor het lidmaatschap bedragen € 100 per jaar en worden naar rato berekend. Daarvoor ontvang je ook een vakblad naar keuze (VNIG of OrthoFyto), een periodieke VBAG-nieuwsbrief en kun je gebruik maken van de diensten van incassobureau Medicas. Verder kun je bij ons terecht voor vragen, en zijn we graag bereid om de studenten in overleg met de opleider of op uitnodiging te informeren over het lidmaatschap van onze vereniging en ontwikkelingen binnen ons werkveld.

Als je vragen hebt over het lidmaatschap dan kun je contact opnemen met het secretariaat. Dat is elke ochtend van 9 tot 12 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 040-283 89 88. Mailen kan natuurlijk ook:secretariaat@vbag.nl.

 

Accreditatie aanvragen

In principe accrediteert de VBAG geen bij- en nascholingen. Uitzonderingen zijn éénmalige evenementen, seminars, webinars, workshops, jaardagen, etc. Wil je als instituut een accreditatie/goedkeuring aanvragen voor een éénmalige scholing, stuur dan een email met dit ingevulde formulier naar secretariaat@vbag.nl. Voor de aanvraag van een éénmalige accreditatie/goedkeuring wordt een bijdrage van 49 euro berekend. Voor bij- en nascholingen die vaker worden gegeven verwijzen we u door naar een accreditatie instituut zoals SNRO of KTNO.
 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.