Opleiderslidmaatschap

Ook opleiders kunnen zich aansluiten bij onze beroepsvereniging.
 
Het opleiderslidmaatschap is door de VBAG speciaal in het leven geroepen om in samenwerking met educatieve instellingen gezamenlijke ambities waar te maken. Ambities om de complementaire geneeskunde naar een steeds hoger niveau te brengen. Je doet dat door (aankomende) therapeuten een gedegen opleiding te bieden en wij door hun belangen te behartigen en hen te ondersteunen in hun werk waar dat maar mogelijk is.
 

Je ontvangt bij het opleiderslidmaatschap het Vakblad Natuurlijke & Integrale Gezondheidszorg of OrthoFyto en een periodieke VBAG-nieuwsbrief en je kunt gebruik maken van de diensten van incassobureau Medicas. Verder kun je bij ons terecht voor vragen en zijn wij graag bereid om jullie studenten in overleg of op uitnodiging te informeren over het lidmaatschap van onze vereniging en ontwikkelingen binnen ons werkveld.

 

Daarnaast heb je toegang tot het besloten gedeelte van de VBAG-website, waarop je informatie vindt die relevant is voor leden. Je ontvangt een opleiderslidmaatschapspas, deze geeft toegang tot regiobijeenkomsten.

De bijdrage voor opleiderslidmaatschap is 100 euro per jaar.

 

Als je vragen hebt over het lidmaatschap dan kun je contact opnemen met het secretariaat. Dat is elke ochtend van 9 tot 12 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 040-283 89 88. Mailen kan natuurlijk ook:secretariaat@vbag.nl.

 

Accreditatie aanvragen

In principe accrediteert de VBAG geen bij- en nascholingen. Uitzonderingen zijn éénmalige evenementen, seminars, webinars, workshops, jaardagen, etc. Wil je als instituut een accreditatie/goedkeuring aanvragen voor een éénmalige scholing, stuur dan een email met dit ingevulde formulier naar scholing@vbag.nl. Voor de aanvraag van een éénmalige accreditatie/goedkeuring wordt een bijdrage van 49 euro berekend. Voor bij- en nascholingen die vaker worden gegeven verwijzen we u door naar een accreditatie instituut zoals SNRO of KTNO.
 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.