Praktijk Bermonde

Naam therapeut: Mevr. B.B. Schutte
Vestigingsplaats: Epe
Werkvorm: Oosterse geneeskunde, Beweegzorg
Therapievorm(en): Tuina, Craniosacraal therapiei
Adres: Vemderweg 1 , 8161 NM, Epe
2e praktijkadres: Louis Pasteurstraat 10 S, 7415 EP, Deventer
Contact:
    - Website: www.praktijkbermonde.nl
    - Telefoon praktijk: 06 120 819 67
    - Mobiele telefoon: 06 12081967
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Praktijk voor massage-en craniosacraal therapie

De behandelingen die ik geef zijn het beste te omschrijven als massagetherapie op natuurgeneeskundige basis en craniosacraal therapie. Mijn oorspronkelijke opleiding is HBO-inrichtingswerk met Dans en Beweging als hoofdvak. Ik vond het prettig om het lichaam als ingang te gebruiken in het werken met mensen/kinderen met uiteenlopende problematiek en beperkingen. Vervolgens heb ik de opleiding tot Tuina (massage)therapie, de opleiding tot Mazdaznan gezondheidskundige (natuurgeneeswijze) en de opleiding craniosacraal therapie gevolgd. Daarnaast heb ik meerdere aanvullende cursussen gedaan maar deze opleidingen zijn mijn drie hoofdpijlers.

De basis van een behandeling die u bij me kunt verwachten is meestal massage maar ik ben gericht op u als geheel. Indien gewenst kunnen we kijken naar onderliggende problematiek. Ook kunnen we aandacht besteden aan uw voedingspatroon, ademhaling, emoties en andere factoren die uw evenwicht kunnen verstoren.

Ik neem eerst met u door wat uw vraag is (en natuurlijk de gebruikelijke intake en anamnese) en daar sluiten we de behandeling op aan. Het kan zijn dat het losmaken van bepaalde spieren de eerste aandacht vereist maar het kan ook zijn dat een emotionele blokkade de aandacht vraagt en daar is dus ook ruimte voor.

Bij een behandeling met craniosacraal therapie probeer ik met behulp van zachte technieken ontspanning te brengen in het craniosacrale- en bindweefselsysteem. Ook hierbij wordt het lichaam als eenheid gezien, o.a. verbonden door het bindweefsel.

Bij alle behandelingen is het in gang zetten van het zelfgenezend vermogen een uitgangspunt.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.