Massagepraktijk Lavendel

Naam therapeut: Mevr. J.A.G.M. Talsma - Bevers
Vestigingsplaats: 's-Hertogenbosch
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie, Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Massagetherapiei, Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Groen van Prinstererlaan 13 , 5237 CL, 's-Hertogenbosch
Contact:
    - Website: www.massagepraktijk-lavendel.nl
    - Telefoon praktijk: 073 6418539
    - Mobiele telefoon: 06 40421666
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Gezondheid en evenwicht in alle levensprocessen

Na 25 jr doktersassistente te zijn geweest in huisartsenpraktijk, laboratorium, bloedbank en psychiatrische polikliniek en 20 jr natuurgeneeskundig massage therapeut mag ik zeggen dat ik veel inzicht, vakbekwaamheid en ervaring heb opgebouwd en dat ik nu juist op mijn best ben om mensen op een verantwoorde manier te helpen en ondersteunen in het opvangen en verbeteren van hun fysieke, emotionele, energetische, spirituele levenskondities.

in 2016 en 2017 heb ik de CPION geacrediteerde diploma's medische basiskennis en psychosiociale basiskennis behaald volgens de Plato-eisen.

Therapeutische opleidingen die ik gevolgd heb, zijn: Academie voor massage & beweging, evolutiepsychologie obv chakratherapie, energische therapie. Tevens een grote verzameling aan bijscholingsmodules.

Behandelingen die ik geef zijn: helende massage, bindweefselmassage, lymfedrainage, voetreflexmassage, metamorfosemassage, pulsing, emotionele drukpunten, eft, emdr, energetische behandelingen, chakrabalans, planeethealing, kleuren, geuren, klanken, kristallen, pakkingen, compressen, oorkaarsen. warme stempels en warme stenen, zuiveringskuren, visualisaties, zachte technieken in de palliatieve zorg, systemisch werk met massages en access bars.

Na een intake wordt een behandelplan opgesteld en besproken en vervolgens uitgevoerd. Er wordt ook verteld wat eventuele reacties kunnen zijn en eventueel adviezen gegeven.  voor eventuele vervolgbehandeling wordt een afspraak gemaakt en voor vragen of opmerkingen blijft telefonisch of email contact altijd een mogelijkheid.

 

Vriendelijke groeten,Ans talsma, natuurgeneeskundig massagetherapeut

 

 

 

 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.