Praktijk Clarijn

Naam therapeut: Mevr. K.J. van der Vaart - Schoonheijt
Vestigingsplaats: Waalre
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie, Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Tuina, Voetreflextherapie, Acupunctuuri
Adres: Frederik Hendrikstraat 11 , 5583 CL, Waalre
Contact:
    - Website: www.clarijn.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 551 164 76
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Chinese massagetherapie geeft een geweldige boost in de zoektocht naar meer vitaliteit en veerkracht.

VoetreflexPlus therapie,TuiNa massage en acupunctuur vormen de kern van de behandelingen in mijn praktijk. De Chinese geneeskunde die de basis is van deze therapievormen biedt alle mogelijkheden om vanuit een heel praktisch perspectief om te gaan met klachten.
Bij elke behandeling zorg ik ervoor dat de energie in de meridianen (energiebanen) weer onbelemmerd gaat stromen. Het lichaam komt stap voor stap beter in balans waardoor het zelfgenezend vermogen wordt versterkt. Met speciaal voor jou samengestelde voedings- en leefstijltips kun je ook zélf aan de slag voor je gezondheid. Soms zet ik ook moxa of cupping in om de behandelingen te versterken of ik combineer behandelvormen.
Energie is mijn specialiteit; sinds 2010 ben ik mij vooral gaan toeleggen op de ondersteuning bij stress- en burnout-gerelateerde klachten. Mijn praktische en resultaatgerichte instelling zet ik in om sámen met jou op zoek te gaan naar meer vitaliteit en veerkracht! 
Ik nodig je van harte uit om kennis te maken met mijn manier van werken. Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Praktijk Clarijn. Zowel op de website als op de facebookpagina zet ik regelmatig de beste tips uit de praktijk.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.