Rolfing-Amsterdam

Naam therapeut: Dhr. J.C. Volk
Vestigingsplaats: Amsterdam
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Rolfing
Adres: Rombout Hogerbeetsstraat 109 17, 1052 VW, Amsterdam
Contact:
    - Website: www.rolfingamsterdam.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 24656260
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Your body is more than all its parts together. Ida Rolf

Je lichaam in balans! Rolfing®, ook bekend als Structural Integration, is een holistische behandelmethode die blokkades en spanningen in het lichaam opheft, vooral door het behandelen van bindweefsel, genoemd Fascia

Het lichaam wordt in zijn eigen natuurlijke en oorspronkelijke balans teruggebracht, waardoor bewegen efficiënter en makkelijker wordt. Door deze hervonden balans worden ook veel diverse klachten en pijnen opgeheven en wordt een algeheel groter welzijn bereikt. 

Behalve met Fascia, werk ik ook met zenuwmanipulatie, wat ideaal is voor het ontspannen en coördineren van grotere zones in het lichaam. 

De meeste behandelingen ondersteun ik met bio-cranial touch, wat de resultaten in een grotere context brengt, en resultaten langduriger laat doorwerken. 

Cliënten met rug-, schouder-, heup- en knieklachten, migraine, burn-out, trauma en mensen in een revalidatie-traject hadden allemaal baat bij mijn behandelingen.

Rolfing is procesgeoriënteerd, de beste resultaten worden in een traject van meerdere sessies bereikt. De sessies vul ik met simpele maar specifieke lichaamsoefeningen aan. De wens van de cliënt en diens ervaring van de behandeling staan bij mij altijd centraal.

Omdat Rolfing een holistische benadering is gaan de resultaten veel verder dan symptoombestrijding. Cliënten ervoeren naast het opheffen van hun initiële klacht ook een betere perceptie, een zich sterker en zelfbewuster voelen, wat leidde tot een completere en energetische welzijnservaring.

Rolfing Structural Integration is ook bijzonder geschikt als begeleiding of aanvulling bij yoga, pilates of andere oefenings-systemen.

Op mijn website www.rolfingamsterdam.nl vindt u nog verdere informatie.

 

 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.