Praktijk WaalWijz

Naam therapeut: Mevr. S. de Waal
Vestigingsplaats: Haarlem
Werkvorm: Beweegzorg, Lichaamsgerichte therapie, Psychosociaal
Therapievorm(en): Craniosacraal therapiei, Voetreflextherapie, Lichaamsgerichte psychotherapie
Adres: Doelstraat 4 , 2011 XC, Haarlem
Contact:
    - Website: www.waalwijz.nl
    - Telefoon praktijk: 023 844 126 5
    - Mobiele telefoon: 06 21806512
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Ervaar de helende kracht van aandacht

Cranio-sacraal therapie, BEMER-therapie en traumaverwerking
Heb je fysieke klachten zoals rugpijn, hoofdpijn of buikpijn? Emotionele klachten zoals angst, depressie of burn-out? Kamp je met steeds terugkerende klachten, of met de gevolgen van een traumatische ervaring? Of ben je op zoek naar meer balans in je leven? Dan kan ik je helpen.

 

In praktijk WaalWijz werk ik, Shirley de Waal, onder andere met Cranio-sacraal therapie en Somatic Experiencing. Voor mij zijn lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden. Achter een fysieke klacht kan heel goed een emotionele oorzaak liggen. Daarom bied ik verschillende therapievormen aan die gericht zijn op al deze aspecten samen.

 

Verbeter je gezondheid door het (her)vinden van balans
Samen met jou onderzoek ik de oorzaak van jouw klachten. Ik help het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te stimuleren en zo je herstel te bevorderen. Dat doe ik door de inzet van verschillende therapieën, zoals Cranio-sacraal therapie, BEMER-therapie, Somatic Experiencing en Voetreflextherapie. Ook geef ik natuurvoedingsadvies. Ik breng je op een diepe laag in contact met jezelf, waardoor jij van je klachten kunt herstellen.

 

Gevormd door levenservaring en opleidingen
De therapieën die ik aanbied in mijn praktijk, kunnen ontzettend veel impact op je leven hebben. In positieve zin. Dat heb ik aan den lijve ondervonden toen ik in 1996 ernstig ziek werd en er geen curatieve behandelingen voor mij bleken te zijn. Ik ben toen mijn eigen(wijze) pad gaan volgen. Cranio-sacraal therapie maakte hier een groot onderdeel van uit. Onder de indruk van de kracht van deze therapie volgde ik nog vele opleidingen en maakte ik er mijn werk van. Nu kan ik andere mensen helpen te herstellen van hun fysieke en emotionele klachten.

Wil je weten hoe ik jou kan helpen? Neem dan contact met mij op.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.