De Witte Tara

Naam therapeut: Mevr. N. Wilkers
Vestigingsplaats: Bussum
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychosociale therapie
Adres: Cereslaan 61 , 1402 LH, Bussum
Contact:
    - Website: www.DeWitteTara.nl
    - Telefoon praktijk: 035 737 609 4
    - Mobiele telefoon: 06 155 538 15
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

We nemen in ons leven minder tijd voor ontspanning, terwijl ontspanning ons meer tijd geeft om te leven.

Mijn naam is Nathalie. Ik houd me al sinds mijn jeugd bezig met gezondheid en welzijn.
Al heel jong hielp ik familieleden, vrienden en kennissen van fysieke pijn af door massages. Als mensen ontspannen raken, dan voel ik me fijn.

Door deze passie gedreven ging ik me steeds verder ontwikkelen in het behandelen van mensen en ontdekte dat het nodig is om balans te vinden tussen in- en ontspanning als je de klachten voorgoed wil laten verdwijnen. Daarom heb ik, naast opleidingen in massage, ook scholing gevolgd in het psychische deel van spanningen. Mijn specialisatie is ontspanning in al zijn facetten. Mijn clienten hebben veel baat bij een combinatie van massage en psychosociale therapie. Ik ben cum laude afgestudeerd in een zelfontwikkelde methode: DriefasenCounseling. Een combinatie van gesprekstherapie, massage en focussing.

Door een boeddhistische psychologiestudie die ik daarna heb gevolgd werd het mij steeds duidelijker hoe het lichaam kan verkrampen en zo voor blokkades kan zorgen. Mindfulness -wat voortkomt uit het boeddhisme- is een prima methode om de balans tussen inspanning en ontspanning te behouden. Dit gebruik ik veelvuldig in mijn praktijk.

Soms merkte ik dat ik niet de gebruikelijke effecten kreeg van mijn behandelingen. Toen ik dit nader onderzocht bleek dit te komen door traumatische ervaringen. Dus ik ging op zoek naar een methode om deze clienten toch te kunnen ondersteunen.  Inmiddels ben ik EMDR therapeut en supervisor voor studenten EMDR. De EMDR techniek is in de eerste instantie ontwikkeld om posttraumatische stress te verhelpen. Het blijkt uit onderzoek dat EMDR ook heel goed werkt bij andere vormen van stress en ook bij verslaving. Bijvoorbeeld bij alcoholmisbruik, overmatig eten en roken.

Door mijn studies en opgedane kennis uit de praktijk kan ik een veelzijdig dienstenpakket aanbieden. Methodes die aansluiten bij de wens van de cliënt.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.