Praktijk voor Holistische Natuurgeneeskunde

Naam therapeut: Mevr. M.M.G. Westhovens - van den Boorn
Vestigingsplaats: Elsloo (LI)
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Spoorstraat 21 , 6181 HX, Elsloo (LI)
Contact:
    - Website: www.natuurgeneeskundemvdboorn.nl
    - Telefoon praktijk: 046 4377427
    - Mobiele telefoon: 06 19689393
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Bewustwording: de weg naar je eigen kracht!

Welkom bij mijn Praktijk voor Natuurgeneeskunde!
Ik werk vanuit een holistische visie waarbij een mens als geheel beschouwd wordt. Lichaam en geest zijn één. Deze balans kan op verschillende manieren gestimuleerd worden. Je kunt hierbij denken aan lichaamsgerichte behandelingen die het zelfgenezend vermogen van het lichaam stimuleren en/of aan behandelingen om mentaal en emotioneel in balans te komen.

Wat kan ik voor jou betekenen?
Als gezondheidstherapeut kan ik je behandelen bij zowel fysieke als mentale/emotionele klachten maar ook ter preventie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: hoofdpijnen, spier- en gewrichtsproblemen, spijsverteringsklachten, rugklachten, slaapproblemen, burn-out, stress- en depressieve klachten, overgangsklachten, slijmbeursontstekingen, duizeligheid, etc. Deze klachten kunnen zijn ontstaan door een onnatuurlijke leefwijze zoals ongezonde voeding, gebrek aan beweging, stress, milieuvervuiling of doordat de balans in je leven even zoek is. Verder bied ik ook cursussen op het gebied van bewustwording, voeding en persoonlijke ontwikkeling.

Samen met jou ga ik kijken naar datgene dat jij nodig hebt om weer terug in balans te komen. Dit kan middels allerlei soorten massages, voedingsadviezen, voetreflex, ondersteuning door supplementen/Bach bloesems, natuurlijke middelen of training (zie www.natuurgeneeskundemvdboorn.nl).

Wie ben ik?
Mijn naam is Magda van den Boorn. Mijn praktijk is mijn passie! Als gezondheids- en spiritueel therapeut werk ik zowel lichaamsgericht, mentaal en emotioneel alsook aan “de weg naar binnen: wie ben ik? wat wil ik? wat voel ik? wat wil mijn ziel?” Graag wil ik ook de hand reiken naar de ander/naar jou.......die wil gaan leren wie hij/zij in wezen is.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.