Ron Borsboom Fasciatherapie en craniosacraaltherapie

Naam therapeut: Dhr. R.W.W.M. Borsboom
Vestigingsplaats: Eindhoven
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie, Beweegzorg
Therapievorm(en): Fasciatherapie, Craniosacraal therapiei
Adres: Thomaslaan 43 , 5631 GK, Eindhoven
Contact:
    - Website: www.babytherapie.nl
    - Telefoon praktijk: 040 2447451
    - Mobiele telefoon: 06 41831964
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Wanneer je gestrand bent in 'therapieland' is dit wellicht een alternatief

Van origine ben ik fysiotherapeut .

Ik beoefen fasciatherapie volgens de methode Danis Bois. Deze methode heeft raakvlakken met osteopathie maar reikt verder doordat ik  werk met voelen. De cliënt komt in contact met zijn voelen dus met het hier en nu. Onderdelen van de therapie zijn ondermeer manuele therapie, bewegingstherapie(een soort Tai Chi-bewegingen) het gesprek over wat je voelt en de introspectiemeditatie (soort mindfullness). 

Naast fasciatherapeut ben ik ruim tien jaar babytherapeut. Veel cliënten hebben (soms onbewust) een indringende gebeurtenis meegemaakt tijdens de geboorte of tijdens de zwangerschap. Deze ervaringen zitten opgeslagen in het lichaamsgeheugen zonder dat daar direct woorden voor zijn. Je kan er niet over vertellen. Baby's laten dat ondermeer zien in veel huilen, slecht slapen, slecht eten of een heel sterk afhankelijkheidsgedrag. Bij volwassenen uit zich dat in het hebben van patronen, een soort overlevingsmethoden. 

Een aantal uitspraken: Ik weet niet wat ik met mijn leven wil doen. Ik zit vast, soms ben ik de weg kwijt. Ik heb vaak rug- of nekklachten. Ik weet niet wie ik ben. Ik heb steeds de neiging om anderen te helpen en vergeet dan mijzelf. De lijst kan nog veel verder uitgebreid worden. Vaak helpen fysieke en/of psychische behandelingen niet. Door de vastzittende gebeurtenis weer te laten bewegen kan het zijn dat er zowel op fysiek en psychisch vlak allerlei veranderingen plaats kunnen vinden. Daarnaast ben ik bezig om mij te bekwamen in het corrigeren van de atlas, de atlas die een verbinder is tussen het hoofd en het hart. Op dit moment ben ik opgeleid in de energetisch atlas -correctie methode.    http://www.babytherapie.nl   

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.