Praktijk voor BSM Therapie

Naam therapeut: Mevr. L. Zijlstra
Vestigingsplaats: Dreischor
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): BSM-de Jongtherapiei
Adres: Stoofweg 14 , 4315 CA, Dreischor
Contact:
    - Website: www.lukkiezijlstra.nl
    - Telefoon praktijk: 0111 401450
    - Mobiele telefoon:
Waardig lid:
- erkend door VBAG
- niet vergoed door de meeste zorgverzekeraars
- geregistreerd in het basisregister
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Praktijk voor het herstel van lichaam en geest.

Ik heb een praktijk voor mensen met de meest uiteenlopende fysieke klachten en ik behandel ook mensen met psychosociale hulpvragen. Ik ga altijd op zoek naar het zelfherstellend vermogen van ieder mens en sluit daarom zo goed als mogelijk aan bij de hulpvragen die de cliënt stelt. Ik werk vanuit de complementaire geneeskunde en benut alle informatie uit de meest recente, wetenschappelijke studies.

Het kan gaan om een kind met leer-, ontwikkelings- en/ of gedragsproblemen, alle diagnoses die in Nederland gesteld kunnen worden, zoals ADD, ADHD, Autisme, Depressie, Bipolaire stoornis enz. Deze aandoeningen behandel ik volgens de complementaire geneeskunde en ik schrijf dus absoluut geen medicijnen voor! Verder komen er mensen bij me met hulpvragen over eet-, groei- en/of slaapproblemen, een depressieve puber, een kind met ernstige gedragsproblemen, seksueel misbruik, alcohol- en/of drugsproblemen, menstruatieklachten, vragen over opvoeding van kinderen, maar ik behandel ook (ex-)comapatiënten.

Ieder mens is uniek en heeft zijn/haar eigen specifieke kwaliteiten. Soms zijn we die voor korte of langere tijd kwijt geraakt. Het is van groot belang om de cliënt zo snel mogelijk inzicht te geven in zijn/ haar eigen kwalititeiten zodat deze weer hersteld kunnen worden. Het is mijn grote wens om mensen zo snel mogelijk te helpen, hun levenspad te kunnen vervolgen.

Afhankelijk van de hulpvraag pas ik naast een onderzoek naar het fysieke welbevinden van de cliënt ook andere methoden toe, zoals holistische massage, stimulerende coaching, familie-relatieopstellingen, positief opvoeden en als het nodig is ook traumaverwerking via EMDR.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.