Grow

Naam therapeut: Mevr. E.M.M. Kant
Vestigingsplaats: Tuitjenhorn
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Voetreflextherapie
Adres: Oostwal 2 , 1747 EZ, Tuitjenhorn
Contact:
    - Website: www.reflexologie.works
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 445 006 67
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Ik geloof in de kracht van het zelfhelend vermogen van het lichaam!

Ieder heeft de eigen regie over zijn gezondheid. Je hebt keuzes: wel of niet bewegen, wel of niet gezond eten, hoe ga je om met tegenslagen. Deze keuzes zijn van invloed op hoe je je voelt en ontwikkelt en zijn daarmee van invloed op jouw gezondheid. Vanuit dit perspectief is gezondheid een keuze.... Daarnaast bezitten mensen een enorme veerkracht. Als je een ziekte hebt, bepaalt de manier waarop je hier mee omgaat of je naast deze ziekte gezond en gelukkig in het leven staat.

Een aantal jaren geleden heb ik de overstap gemaakt van ‘het bedrijfsleven’ naar de alternatieve geneeskunde. Ik geloof in het zelfhelend vermogen van het lichaam en de enorme veerkracht die wij als mens bezitten om gezond door het leven te kunnen gaan.

Mijn doel is om mensen te helpen die op een bepaalde manier zijn vastgelopen in hun leven, wat tot uiting komt in hun fysieke en mentale gesteldheid. Dit kunnen duidelijke ziektebeelden zijn, maar ook vage klachten die maar terug blijven komen. We leggen de vinger letterlijk en figuurlijk op de zere plek! Door middel van verschillende technieken wordt er gewerkt aan het oplossen van blokkades zodat je energie weer gaat stromen en het zelfhelend vermogen zijn werk weer kan.

Omdat voorkomen nog altijd beter is dan genezen bied ik naast de behandelingen in mijn praktijk een aantal workshops, gericht op ontspanning en het oplossen van bewuste of onbewuste blokkades. Zodat je in huiselijke kring met deze prachtige materie aan de slag kunt gaan.

Wil jij als bedrijf voetreflextherapie inzetten ten behoeve van de vitaliteit van je medewerkers of het verlagen van het ziekteverzuim? Informeer dan naar de mogelijkheden door contact met mij op te nemen: Eugenie Kant, info@reflexologie.works of bel 06-44500667

Ik ben HBO opgeleid voetreflextherapeute en combineer dit met Quantum Touch en Reiki. Ik werk met rust en aandacht, waarbij vakkennis en intuïtie elkaar versterken.

Voor behandelingen kunt u terecht in mijn praktijk in Schagen. I

Wil je weten hoe anderen hun behandeling ervaren hebben? 
Kijk dan op: http://reflexologie.works/Ervaringen/

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.