Chi-Ori

Naam therapeut: Mevr. Isabel B. van Alphen
Vestigingsplaats: Vledder
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Wilderapels 37 , 8381 CH, Vledder
Contact:
    - Website: www.chi-ori.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 821 184 54
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

CHI-ORI; DE WEG NAAR BETER! Complementaire zorg op hoog niveau

In mijn NATUURGENEESKUNDIGE PRAKTIJK - CHI-ORI - wordt je vitaliteit onder de loep genomen, samen met de klachten die er zijn.  

SPEERPUNTEN
Ik heb mij door vele studies, nascholing en masterclasses gespecialiseerd in maag/darmproblemen, doorbloeding, hormonen en (natuurlijke) voeding als basis voor gezondheid.

ENERGIE-HERSTELPLAN Er wordt een energie-herstelplan opgemaakt. Met een persoonlijk voedingsadvies en (voor)behandelingen aan de BICOM worden organen geactiveerd en de doorbloeding verbeterd.

BOEK OVER HORMONEN Onlangs (2021) is mijn boek uitgekomen 'Dans der hormonen', misvattingen en onbegrip in het licht gezet. Iedereen heeft ermee te maken… Niemand ontkomt eraan… Lees hoezeer jouw leven door deze dans wordt bepaald met verhalen uit de praktijk en heel concrete adviezen! Te bestellen bij BOL.COM

UNIEKE SAMENWERKING BINNEN CHI-ORI
Door mijn samenwerking met Daniel Snijders, Acupunctuur-Specialist, kan een breed gebied in de natuurgeneeskunde worden bestreken. Er wordt hiermee vooral een brug geslagen tussen Oosterse en Westerse geneeskunst

Wij kijken hierbij vooral ook naar oorzaken van de ziekte, zoals verkeerde voeding, leefmilieu, straling, etc.

OPTIMALE VOEDING Het eten van de juiste voeding voor jou kan je veel brengen. Graag begeleid ik je heel concreet bij wat je beter wèl en wat je beter niet eet, afgestemd op je conditie en constitutie. Je voelt je (weer) fit en vitaal en het juiste gewicht voor jou ligt binnen handbereik! In veel gevallen worden naast voeding (vaak tijdelijk) kruiden, natuurlijke supplementen en/of reinigingskuren voorgeschreven ter ondersteuning van het energieherstelplan. Ik werk het liefst met zo weinig mogelijk supplementen.

"DE WEG NAAR BETER" Met veel plezier heb ik een infoboek samengesteld, als handige leidraad op weg naar beter. In dit boek vind je de nodige aanwijzingen op het gebied van juiste voeding, beweging, cosmetica en leefstijl met lekkere gezonde recepten en handige tabellen. Het boek dient onder meer als naslagwerk en ondersteuning van de consulten, waardoor je de geboden adviezen en informatie gedoseerd tot je kan nemen en je minder consulten nodig hebt.

Doe er je voordeel mee. Je hoeft tenslotte niet ziek te zijn om beter te worden!!!
Houd er rekening mee dat je voor een persoonlijk advies (op maat) het beste een afspraak kan maken. Je wordt dan "doorgelicht" op eventuele tekorten of behoeften in het lichaam. (Denk aan mineralen, hormonen, etc.)
Veel leesplezier!

Met een gezonde groet van Isabel B. van Alphen

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.