Mindful Touch

Naam therapeut: Mevr. L.J. Bouma
Vestigingsplaats: Amsterdam
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Realengracht 194 , 1013 AV, Amsterdam
Contact:
    - Website: www.mindfultouch.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 15223030
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Effectieve behandeling bij pijnklachten, stress en blessures

Verklevingen en verhardingen in het bindweefsel (fascia) en triggerpoints kunnen (vaak onbegrepen) pijnklachten veroorzaken. Triggerpoints zijn minuscule verkrampingen in de spieren, die de pijn naar een ander deel van je lichaam kunnen sturen. Het gevolg van verstoringen in de spieren en het bindweefsel is o.a. pijn, afgeleide pijn, stijfheid en spierzwakte. De verstoringen van het weefsel kunnen met  bepaalde massagevormen  behandeld worden. Dit geeft vaak grote verlichting van de klachten. Ik vind het belangrijk dat mijn clienten zelf leren zichzelf te behandelen, zodat pijnklachten sneller verdwijnen. Hierdoor krijg je meer grip op je eigen herstel.

Tijdens het consult leer ik je met behulp van een massagebal of ander hulpmiddel hoe je jezelf kunt behandelen. Door de effectiviteit en de simpele toepasbaarheid ben ik zelf een fan van de triggerpointmethode. Meer weten? Lees verder op mijn website Mindful Touch.

Ik heb 10 jaar als A-verpleegkundige gewerkt in de reguliere gezondheidszorg. Daarna studeerde ik op HBO- en WO-niveau en werkte ik als maatschappelijk werker, wetenschappelijk medewerker en gezondheidsvoorlichter. De afgelopen 10 jaar heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd in triggerpoint-therapie, fascia-therapie, dry-needling, neurokinetic therapy, (sport)massage, medical taping, quantumregenesis-therapie. Sinds 2006 heb ik een eigen praktijk in het centrum van Amsterdam.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.