Alternatieve Therapie Praktijk 'De BalanZ'

Naam therapeut: Mevr. M.M. Guit
Vestigingsplaats: Oosterhout (NB)
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde
Adres: Kon. Emmastraat 59 , 4905 BZ, Oosterhout (NB)
Contact:
    - Website: www.praktijkdebalanz.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 188 799 91
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Tijd om te BalanZen ;-)

Probeer jij ook 10 borden tegelijk in de lucht te houden, balancerend op één been?
Tenzij je bij het Chinese circus werkt is dit voor een normaal mens niet haalbaar. Toch is dit precies wat veel mensen tegenwoordig bewust of onbewust proberen te doen! En ongemerkt raak je dan uit je FLOW en langzaam uit balans. Gelukkig zijn er als dat gebeurt signalen die je hierop wijzen. Signalen in de vorm van ziekten, emoties, bepaalde gebeurtenissen en ervaringen. Het leven klopt met deze signalen op je voordeur - steeds harder als het moet - totdat je luistert. De signalen willen je iets duidelijk maken: 'Hier zit iets niet goed! Doe iets!'. Ze vragen om jouw aandacht en bijsturing zodat jij je evenwicht terug vindt.

Terug in je FLOW, lekker in je vel!
Mijn naam is Michelle Guit en ik begeleid je graag bij het proces van bewustwording van deze signalen. Samen interpreteren we de signalen zo goed mogelijk en stippelen we de route uit terug naar jouw FLOW. Met diverse alternatieve geneeswijzen, natuurgeneeskunde en therapie vormen zoals: Familieopstellingen, NEI therapie, NLP therapie en Voetreflexologie kunnen we zo ongeveer elke klacht aanpakken.

BalanZ therapie methode - een integrale aanpak
Afhankelijk van je klacht(en) zetten we in goed overleg een specifieke therapie in of kiezen we voor de multidisciplinaire BalanZ therapie methode. De BalanZ therapie methode is een integrale aanpak gebaseerd op de overtuiging dat 'om in je kracht te komen' je meer dan één gebied mag aanpakken. Deze gebieden worden aangegeven als zes elementen. Heelheid & balans bereik je door alle elementen in evenwicht te brengen.

Het BalanZ therapie model
Vanuit het BalanZ therapie-model worden de elementen allemaal op hun eigen unieke wijze aangepakt. We werken Mentaal (NLP therapie) - Emotioneel (NEI therapie) - Energetisch (Familieopstellingen/Systemisch werk) - Spiritueel (Mediamieke therapie) - Voeding (Gewichtsconsulent) - Fysiek (Voetreflexologie/Intuitieve Massage). De kracht van het therapie aanbod bij Alternatieve Therapie Praktijk 'De BalanZ', is dat je in een korte tijd op een efficiente manier naar de kern van je klacht geleid wordt zonder oeverloze gesprekken en graven in het verleden.

Vragen staat vrij!
Ben je er niet zeker van of een therapie geschikt is voor jouw specifieke klacht of vraag? Bel of mail gerust om je persoonlijke verhaal te bespreken en te horen wat de mogelijkheden zijn bij Alternatieve Therapie Praktijk 'De BalanZ' in Terheijden bij Breda. De praktijk is ook uitstekend bereikbaar vanuit Made, Oosterhout, Dordrecht, Zevenbergen en Roosendaal. Een GRATIS vrijblijvende intake voor meer informatie is altijd mogelijk. De koffie of thee staat klaar en parkeren kan naast de deur.

Zie voor meer informatie www.praktijkdebalanz.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.