Praktijk Zorg in Juiste Balans

Naam therapeut: Mevr. L.H.M. Wijburg - Versteegh
Vestigingsplaats: Oosterbeek
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychosociale therapie
Adres: Joubertweg 14 , 6861 DN, Oosterbeek
Contact:
    - Website: www.zorginjuistebalans.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 421 705 36
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Van Stress naar Kracht!

Vitaliteit is een mooi woord, maar wat houdt het woord precies in? Vitaal voelen is een fijn gevoel, maar wat als dat niet het geval is? Het is vaak lastig om erachter te komen waar het aan ligt. Is het lichamelijk? Te veel stress, te weinig beweging of te weinig rustmomenten op de dag? Het kan ook zijn dat je uit balans bent omdat je in behandeling bent voor een vorm van kanker, of dit in het verleden hebt ondergaan.

ik bied begeleiding aan mensen die stress ervaren. Massage is een van de technieken die ik kan inzetten tijdens deze sessies. Als stresscounselor kan ik samen met jou kijken naar je stressbeleving en jou weer in je kracht zetten. Ik bied begeleiding en massage aan mensen met kanker. Ik heb hiervoor een professionele opleiding gevolgd bij 'Massage bij Kanker'. Dit zorgt ervoor dat mensen hun lichaam kunnen laten ontspannen tijdens hun ziekteproces. Dit ondersteunt het herstel van lichaam en geest. Deze massage is ook in te zetten bij andere ziektebeelden, waarbij je stress of andere ongemakken ervaart.

Mijn naam is Eugenie Wijburg.
In contact zijn met mensen heeft mij altijd gefascineerd, in mijn werk maar ook in de dagelijkse omgang. Het coachen, motiveren en begeleiden van mensen loopt als een rode draad door mijn leven. Het is dan ook mijn kracht en het geeft mij de juiste energie. Mijn gevolgde studies hebben allemaal een link met gezondheid en de psyche van de mens. Het lichamelijke, menselijke contact is een belangrijk onderdeel hiervan; massage. Ik ben verpleegkundige (HBO-V, BIG geregistreerd) en werkzaam in de palliatieve zorg.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.