Qi-Point Praktijk voor Acupunctuur

Naam therapeut: Mevr. E.A. Klein Ikkink
Vestigingsplaats: Arnhem
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Acupunctuuri
Adres: Eernewoudeweg 8 , 6835 JG, Arnhem
Contact:
    - Website: www.qi-point.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 120 764 68
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Acupunctuurpraktijk voor volwassenen en kinderen. Veilig, heilzaam en effectief bij vele klachten of ter ondersteuning van je goede gezondheid.

Welkom bij Qi-Point Praktijk voor Acupunctuur voor jong en oud in Arnhem, Arnhem-Zuid, Huissen en omstreken. Ik ben Eline Klein Ikkink en in mijn praktijk behandel ik met heel veel plezier zowel volwassenen als kinderen met acupunctuur. Graag wil ik iedereen laten kennis maken met de mogelijkheden en toepassingen van Acupunctuur en andere Chinese Geneeswijzen. Niet alleen bij reeds bestaande klachten maar ook preventief, ter ondersteuning van een vitaal, ontspannen en prettig leven.

Acupunctuur is bewezen in staat vele klachten te verlichten of te voorkomen. Je weerstand en conditie worden versterkt en je lijf ontspant zich weer in zijn natuurlijke balans. De kracht van acupunctuur is dat het tegelijkertijd zowel je lichamelijke als mentale welzijn beinvloedt en daadoor je gehele systeem in één keer aanspreekt! Acupunctuur is veilig, effectief en aangenaam en daardoor geschikt voor heel jong en oud. Acupunctuur kan ook prima ingezet worden naast je reguliere medische behandeling.

Mijn speciale aandacht betreft Kinderacupunctuur. Kinderen zijn bijzonder ontvankelijk voor het effect van Acupunctuur. Acupunctuur is veilig en zonder bijwerkingen en zal het nog kwetsbare systeem van het jonge kind niet verstoren. Zo kun je op een zachte manier toch de gezondheid van je kind ondersteunen en versterken.

Ik help je graag weer gezond en ontspannen te voelen en de balans in je lijf en leven weer terug te vinden.

Neem gerust contact op met mij via Eline@qi-point.nl of kijk op www.qi-point.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.