Passie voor helen

Naam therapeut: Mevr. H. de Jong
Vestigingsplaats: Zeewolde
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Orthomoleculaire therapiei
Adres: Kwarts 49 , 3893 EE, Zeewolde
Contact:
    - Website: www.hennydejong.nl
    - Telefoon praktijk: 036 529 177 2
    - Mobiele telefoon: 06 227 463 05
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

U wilt natuurlijk gezond zijn.

Er is maar één zoals jij, U bent uniek.
Wat u van mij kunt verwachten is: dat ik aandachtig luister naar uw verhaal. Dat ik uw vragen en klachten interpreteer en samen met u onderzoek wat ik voor u kan doen.
Zo uniek als u bent ben ik dat als therapeut ook, met mijn pakket van opleidingen, bijscholingen, werk en levenservaring. Combineer ik kennis uit de Natuurgeneeskunde, Verpleegkunde, Energetisch en Orthomoleculaire ( ook wel voedingsgeneeskunde genoemd) PNEI. Als regulier opgeleid verpleegkundige heb ik veel ervaring de geestelijke gezondheidszorg en in het begeleiden van mensen met kanker bij het stervensproces. In mijn visie zijn lichaam en geest en ziel één.
In de (PNEI )Psycho Neuro- Endocriene- Immunologie komen al deze zaken samen.  Ik combineer wetenschappelijke kennis en de daarbij horende technieken naast oude natuurgeneeskundige tradities en kennis van de Chakra’s en Meridianen. Zonder mijn intuïtie en gevoeligheid te negeren.
Klachten als; stress, burn-out, depressie, vermoeidheid,  uitputting, spierzwakte of spierpijn, diabetes, maag- darmproblemen, neurologische problemen als hoofdpijn, migraine , dementie, MS, Parkinson. Ademhalingsproblemen, astma, allergie, overgevoeligheid,  schildklier stoornissen, gewichtsproblemen, moeite met concentratie, geheugen, aandacht, duf in het hoofd, doorbloedingsproblemen, buikpijn, gal en lever en detox vragen, hormonale problemen, PMS, zwangerschapswens enz.
Met mijn kennis van metabole ( moleculaire omzettingen) processen kan ik u helpen om met voeding en voedingssupplementen het lichaam, zelf weer in balans te laten komen. Is het uw genetische aanleg  en - of uw leefstijl die er toe hebben geleid dat u vatbaar werd voor infecties  en of chronische klachten kreeg?  Hoe complexer uw vraag, hoe dieper als ik onderzoek kan laten doen.  Op DNA niveau van uw genen en of van uw darmbacteriën, naast ander laboratorium onderzoek. 
Er is geen pasklaar antwoord op alle gezondheidsvragen, wij zijn niet gemiddeld maar uniek.

https://www.hennydejong.nl/

/uploads/userfiles/file/logo%20h_%20de%20jong.jpg

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.