2-act.nu BV

Naam therapeut: Mevr. C.A.H.P. van de Ven
Vestigingsplaats: Venlo
Werkvorm: Psychosociaal, Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): NLP (Neuro Linguistisch Programmeren), Lichaamsgerichte psychotherapie, Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Venrayseweg 57 , 5921 KJ, Venlo
Contact:
    - Website: www.2-act.nu
    - Telefoon praktijk: 06 131 882 13
    - Mobiele telefoon: 06 131 882 13
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Samen met plezier (her)ontdekken van jouw ontwikkelkracht.

Kinderen, jongeren en volwassenen kunnen bij ons terecht met de volgende hulpvragen:

onzekerheid, perfectionisme, intense emoties (bijv. boze buien), hoogbegaafdheid, angsten (bijv. faalangst, donker) negatief zelfbeeld, hoogsensitiviteit (prikkelgevoeligheid), vol of druk hoofd, concentratieproblemen, buikpijn, hoofdpijn (niet medisch), leren leren (beelddenken), omgaan met echtscheiding, opvoedingsondersteuning, leren omgaan met gestelde diagnoses, onderwijsadvies en ondersteuning, workshops en trainingen.

2-act.nu is opgericht door Charlotte van de Ven. Haar grote passie is het behandelen van kinderen, jongeren en volwassenen bij het (her)ontdekken van hun eigen ontwikkelkracht. 2-act.nu staat synoniem voor nu in actie komen. In coaching, psychosociale behandeling en training is het met name belangrijk om niet te lang stil te staan bij het probleem, maar vooral snel op zoek te gaan naar oplossingen en hulpbronnen die ervoor zorgen dat het probleem niet meer als dusdanig wordt ervaren. In persoonlijke behandeling gaan we samen op zoek naar een passende aanpak om vanuit eigen kracht met uitdagingen om te kunnen gaan.

Behandeling wordt in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed vanuit het aanvullend pakket van de zorgverzekering, tevens heeft 2-act.nu een raamovereenkomst met diverse gemeentes waardoor hulp vanuit de jeugdwet kan worden geboden. Er is altijd sprake van maatwerk, neem gerust contact op om te informeren over de mogelijkheden.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.