Ananda

Naam therapeut: Mevr. M.E.M. van Son - Forschelen
Vestigingsplaats: Vlijmen
Werkvorm: Psychosociaal, Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): NEI therapie, Lichaamsgerichte psychotherapie, Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Marijnenlaan 9 , 5251 SB, Vlijmen
Contact:
    - Website: www.quantumvision.nl
    - Telefoon praktijk: 073 511 648 9
    - Mobiele telefoon: 06 406 238 30
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

'De beste methoden zijn die, die de levensenergie helpen haar innerlijke genezingswerk weer op te pakken'

Heb je fysieke, emotionele of gedragsproblemen, burn-outklachten, ben je op zoek naar je talenten of wil je een carriereswitch maken, dan kan ik je in mijn praktijk veel mogelijkheden bieden om hieraan te werken,  zoals: NEI-Therapie, Bioresoantie, EMDR, NAET, Talentencoaching, PSYCH-K, MIR-Methode e.a. Ook op het gebied van verliesverwerking kan ik je begeleiden als ervaringsdeskundige. Ik heb twee boeken geschreven op dit gebied waarvan inmiddels meer dan 10.000 ex. zijn verkocht. 

Nadat ik 15 jaar werkzaam ben geweest als docente in het voortgezet onderwijs ben ik in 1985 gestart met mijn eigen praktijk. Ik heb in de  loop der jaren veel ervaring opgedaan en diverse opleidingen gevolgd om je snel en doelttreffend inzicht te kunnen geven in je probleem en samen de juiste oplossing te kunnen vinden. Ik vind het belangrijk om het zelfhelende vermogen weer te activeren  zodat de natuurlijke balans in je lichaam weer hersteld kan worden.

Praktijk 'Ananda' is een integrale praktijk voor natuurgeneeskunde, persoonlijke ontwikkeling en vitalitet. Mijn motto is: ' De genezing van een deel kan niet plaatsvinden zonder behandeling van het geheel'. Je bent van harte welkom.  Kijk op mijn website voor meer informatie over workshops en therapiemogelijkheden.  http://www.quantumvision.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.