Arahant, natuurgeneeskundige praktijk

Naam therapeut: Mevr. P.C.J. Jansen - Boomaars
Vestigingsplaats: Breda
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Massagetherapiei
Adres: Meent 53 , 4817 NP, Breda
Contact:
    - Website: www.massagearahant.nl
    - Telefoon praktijk: 06 319 607 70
    - Mobiele telefoon:
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Eén met lichaam en geest!

Na een aantal jaren als financieel medewerker te hebben gewerkt, merkte ik dat veel mensen klachten kregen door het werk. Hierdoor ben ik gaan zoeken naar iets waar ik collega's en anderen mee kon helpen. Ik kwam in 2008 terecht bij IVS Opleidingen te Dordrecht en haalde hier mijn diploma Sportmassage.

Nadat ik in 2009 mijn eigen praktijk had geopend, merkte ik dat er nog iets miste en ben rond gaan kijken op internet. Ik merkte dat ik een therapeutische achtergrond miste en ben de opleiding Zonnevlecht Massagetherapeut gaan volgen. Mijn passie was gevonden.

Het is erg belangrijk dat lichaam en geest in balans zijn en dat de mens als 1 geheel beschouwd wordt. In mijn praktijk zorg ik ervoor dat het lichaam weer lekker soepel wordt en dat ik samen met u ga kijken naar de oorzaak van eventuele klachten en wat u hier zelf aan kan doen. Zo ga ik samen met u er voor zorgen dat er weer een balans komt tussen lichaam en geest. En dat de klachten gaan verminderen.

Tijdens de behandeling ga ik na een uitgebreide anamnese met u aan de gang. Ik maak gebruik van diverse massagetechnieken, zoals Triggerpointtherapie, Bindweefselmassage en Manuele Lymfedrainage. Op mijn website vindt u meer informatie over de gebruikte technieken en de te behandelen klachten.

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.