Body Stress Release Regio Arnhem

Naam therapeut: Mevr. A.C. de Vos
Vestigingsplaats: Wolfheze
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen, Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde, Body Stress Releasei
Adres: Heelsumseweg 3 , 6874 BA, Wolfheze
2e praktijkadres: Heelsumseweg 3 , 6874 BA, Wolfheze
Contact:
    - Website: www.bsrregioarnhem.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 159 291 09
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Body Stress Release: dé gezondheidstechniek die uw lichaam stimuleert om stress en opgebouwde spierspanning los te laten.

Heeft u last van uw rug, nek en/of schouders, hoofdpijn of andere lichamelijke klachten? Voelt u zich gespannen, lusteloos, emotioneel overbelast? Body Stress Release (BSR) kan uitkomst bieden. Het hielp al duizenden mensen -van jong tot oud- met uiteenlopende klachten. Deze complementaire gezondheidstechniek is mild, precies en effectief.

Zelf heb ik ook de positieve effecten van BSR ervaren en ben sindsdien zeer enthousiast over deze techniek. Na de BSR-opleiding aan de Body Stress Release Academy Europe te hebben gevolgd en de opleiding Medische Basiskennis te hebben afgerond, ben ik mijn praktijk gestart. Veel van mijn cliënten ervaren dat BSR helpt om vastgezette spierspanning in hun lichaam los te laten. Met als gevolg dat diverse klachten waar ze -vaak al jaren- mee kampten, verminderen of verdwijnen. 

Benieuwd wat BSR voor u of uw kind kan betekenen? Als gecertificeerd BSR-practitioner help ik u graag. Zie www.bsrregioarnhem.nl

Naast mijn werk als BSR-practitioner begeleid ik vanuit mijn Care for Women praktijk vrouwen en meisjes bij vragen en klachten rond de overgang, PMS en menstruatie, zwangerschap en anticonceptie. Ook kunnen vrouwen en mannen terecht voor een Health Check. Zie www.cfwregioarnhem.nl.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.