Natuurlijk bij Marianne

Naam therapeut: Mevr. M.J. van der Bent
Vestigingsplaats: Katwijk (ZH)
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Orthomoleculaire therapiei
Adres: Prinses Margrietlaan 70 , 2224 XE, Katwijk (ZH)
Contact:
    - Website: www.natuurlijkbijmarianne.nl
    - Telefoon praktijk: 071 407 710 4
    - Mobiele telefoon:
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Natuurlijk bij Marianne! Voor orthomoleculaire therapie & bioresonantie. Dorntherapie en Breußmassage.

Natuurlijk bij Marianne | Praktijk voor natuurgeneeskunde.

Heeft u last van chronische klachten? Bent regulier 'uitgedokterd'? Allergisch misschien? Wilt u stoppen met roken? Een paar kilo's kwijt? Of tobt u met rugpijn? Dan bent u bij Marianne aan het juiste adres!

 

Met bioresonantie is in veel gevallen de oorzaak van uw klachten op te sporen en te behandelen. In combinatie met voedingsadviezen en zonodig het gebruik van voedingssupplementen (orthomoleculaire therapie)  wordt sneller en blijvender resultaat behaald.

 

Orthomoleculaire therapie en/of bioresonantie kan helpen bij: Uiteenlopende chronische aandoeningen, allergieen, astma, ADHD, vermoeidheid, ondersteuning bij stress en psychische klachten, verstoringen in de stofwisseling en hormoonbalans, maagdarmklachten, huidklachten etc. Ook stoppen met roken en ondersteuning bij het kwijtraken van overgewicht is mogelijk met behulp van bioresonantie.

 

Dorntherapie is een zachte manuele therapie om oa rugklachten te behandelen. Veel mensen hebben een verschil in beenlengte doordat er wat ruimte is gekomen tussen de gewrichten. Het opheffen van dit beenlengteverschil is de basis van Dorntherapie. Scheefstaande ruggewervels worden voorzichtig weer op hun plaats gezet. De behandeling wordt afgesloten met een Breußmassage om de wervelkolom, maar ook uzelf, diep te ontspannen. Voor een blijvend resultaat kunt u zelf korte, eenvoudige oefeningen doen. Dorntherapie kan helpen bij: rugklachten, schouderklachten, hoofdpijn etc.

 

De praktijk wordt gerund door Marianne van der Bent. Marianne heeft ruim 20 jaar als verpleegkundige gewerkt in diverse zieknhuizen, waarvan de laatste 15 jaar op de Intensive Care. Hierdoor heeft Marianne veel ervaring en een brede visie. In het verleden is Marianne zelf vanwege chronische vermoeidheid succesvol behandeld met behulp van orthomoleculaire therapie en bioresonantie. Vanwege rugklachten heeft Marianne persoonlijk goede ervaring met DornBreuß.

 

Marianne maakt geen gebruik van geneeswijzen die door religies worden beinvloed, geneeswijzen waar de geest als uitgangspunt wordt gebruikt of van spirituele diagnosevorming en -therapie.

 

Voor meer informatie bent u van harte welkom op mijn website.

 

En graag tot ziens!

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.