Insight-U

Naam therapeut: Mevr. L.I. Leeflang
Vestigingsplaats: Utrecht
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Massagetherapiei
Adres: Burt Bacharachstraat 6 , 3543 DE, Utrecht
Contact:
    - Website: www.insight-u.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 816 951 80
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Aandachtsvol en holistisch

Een massage is ont-moeten en een ontmoeting met jezelf. Ik werk vanuit de holistische visie. Ik ga er vanuit dat de mens één geheel is; lichaam en geest vormen één geheel. We reageren op wat we meemaken, hebben er bepaalde gedachten over en voelen er emoties bij. Die gedachten en emoties beïnvloeden ons lichaam. Dit kan tot allerlei klachten of symptomen leiden zoals vermoeidheid, gespannen spieren, pijn en stress. Je kent vast de uitdrukking wel: teveel op je schouders nemen. Dit kan betekenen dat je bijvoorbeeld letterlijk een zware rugzak draagt, maar het kan ook betekenen dat je geestelijk een zware last meedraagt. Ons lichaam laat ons voelen wat er zich innerlijk afspeelt.
Massagetherapie is een prachtige manier om dit te ervaren. Je wordt uitgenodigd contact te maken met je lichaam en je gevoel. Hoe voelt de aanraking? Welke emoties worden er op dat moment geraakt? Welke gedachten gaan er door je hoofd? Wat wil je niet voelen, wat mag er van jou niet zijn? Massagetherapie helpt je om met je aandacht in het hier en nu te zijn. Door aandacht te geven aan wat er binnen in jou speelt kun je inzicht krijgen in de functie van de klacht. Hierdoor kan het zijn dat je de klacht anders gaat ervaren of dat de klacht zelfs helemaal verdwijnt. En daardoor voel je je vaak beter.

http://www.insight-u.nl

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.