Alien Bor Holos massagethearapie en natuurgeneeskunde

Naam therapeut: Mevr. A. Bor
Vestigingsplaats: Noordeloos
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Massagetherapiei
Adres: Overslingeland 24 -2, 4225 NK, Noordeloos
Contact:
    - Website: www.alienbor.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 411 917 18
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Waar draait het bij jou om?

Gaan ontdekken waar jouw klachten, gewaarwordingen, gevoelens of steeds terugkerende problemen een uitdrukking van zijn. Ik bied de mogelijkheid om via het lichaam met aandacht te ontdekken wat er nog meer speelt. En hoe dat in verhouding staat tot de klacht of vraag die je meebrengt. Lichaam en geest zijn voor mij hierin verbonden en zullen altijd willen uitdrukken wat voor jou van essentieel belang is. Massagetherapie evt. gecombineerd met celzouttherapie bieden mogelijkheden om deze verdieping te gaan maken waardoor nog meer in de gaten krijgt wat er werkelijk speelt in jou, waar het werkelijk om draait. Je zult merken dat  dit je helpt om andere keuzes te gaan maken waardoor er werkelijk kan gaan veranderen.

Er kan in beweging komen wat in onszelf al lang gehoord en gezien wilde worden maar eerder niet zo uit de verf kwam. Ik begeleid je in dit proces door het lichaam te laten spreken dat wat weg gedrukt was weer ruimte voor te vragen. Juist de bewuste aandacht voor wat jij voelt, de bewuste aanraking wat er in jou speelt, het spiegelen van een woord, het gevoel geeft de mogelijkheid om de verbindingen in jezelf vernieuwen, echt van onecht onderscheiden, samen laten komen wat uit verband was geraakt.
De ontstane inzichten stellen je in staat om andere en gezondere keuzes te maken t.o.v jezelf en jouw leven.
Eenvoud, aandacht, acceptatie en respect voor wat er zich aandient zijn de belangrijkste elementen van mijn manier van behandelen. Ik gebruik holistische massagetherapie en celzouttherapie als werkvormen in dit proces. Spreekt dit je aan lees dan verder op mijn website.

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.