De Handen

Naam therapeut: Dhr. W.T. Groen
Vestigingsplaats: Amsterdam
Werkvorm: Oosterse geneeskunde, Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Acupunctuuri, Tuina, Voetreflextherapie
Adres: Weesperstraat 105 , 1018 VN, Amsterdam
2e praktijkadres: Daniel Stalpertstr. 15 3, 1072 VZ, Amsterdam
Contact:
    - Website: www.praktijkdehanden.nl
    - Telefoon praktijk: 06 161 354 55
    - Mobiele telefoon: 06 161 354 55
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Waarmee kan ik jou met mijn handen van dienst zijn?

Heb je last van een lichamelijke of geestelijke klacht waar de reguliere medische zorg niet of niet afdoende raad mee weet? Waar je al langer vanaf wilt of tenminste verlichting voor zoekt? Als massagetherapeut & acupuncturist bied ik vanuit de Chinese geneeskunde diverse alternatieven aan die ook gecombineerd kunnen worden: Tuina (Chinese lichaamsmassage), voetreflexmassage of acupunctuur. Wees welkom! 

Tuina (een Chinese lichaamsmassage): het is een van de meest effectieve massagevormen door het gebruik van verschillende diagnostische hulpmiddelen als de tong en de pols, het masseren van acupunctuurpunten (acupressuur) en het gebruik van een scala aan unieke massagetechnieken en lichaamsmanipulaties.

Chinese acupunctuur: ondanks zijn eeuwenoude, historische oorsprong is de Chinese acupunctuur zeer geavanceerd en van deze tijd, te vergelijken met de huidige, westerse medische wetenschap met als belangrijkste verschil dat acupunctuur een holistische benadering heeft en niet – zoals in de westerse geneeskunde gebruikelijk is – alleen aan symptoombestrijding doet, maar ook de onderliggende oorzaak behandelt.

Voetreflexmassage: een bijzondere combinatie van de westerse en Chinese voetreflexmassage en tevens zowel een eigenzinnige als een effectieve voetmassagevorm. Eigenzinnig omdat het in de kern ervan uitgaat dat het gehele lichaam is terug te vinden in en op de voeten. Effectief omdat het – werkend met slechts het onderste deel van het lichaam – goede resultaten kan boeken bij zowel lichamelijke en/of geestelijke klachten in het hele lichaam.

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.