PuurPotentieel

Naam therapeut: Mevr. R.M.A. van Herpen
Vestigingsplaats: Hoornsterzwaag
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychosociale therapie
Adres: Luxemburg 11 , 8412 CG, Hoornsterzwaag
Contact:
    - Website: www.puurpotentieel.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 499 063 60
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

PuurPotentieel - Een ander perspectief

PuurPotentieel bied levensloopbegeleiding aan cliënten en procesbegeleiding in organisaties wanneer er sprake is van een veranderende situatie of verlieservaring.
Op de kruis- en keerpunten van ons leven liggen vaak enorme uitdagingen, die ons letterlijk of figuurlijk vast kunnen zetten.

Vanuit deze kwetsbare, angstige of confronterende situaties creëren we samen een liefdevolle, prettige ruimte waarbinnen je helemaal jezelf kunt zijn en brengen we je (weer) in contact met je innerlijke belevingswereld. Ik help je om volledig te ervaren wat er is, uiting te geven aan je meest diepe gevoelens en hernieuwde inzichten te krijgen, door:

? Erkennen van de verandering in jezelf of je omgeving;
? Het herkennen van en omgaan met dat wat in je leeft;
? Het verkennen van de nieuwe of gewenste situatie;
? Verbinden met het nieuwe perspectief.

Zo kunnen er bewust nieuwe keuzes gemaakt worden, opnieuw richting worden bepaald en weer stappen worden gezet om je verlangens vorm te geven. Je kunt vrijmaken wat er in potentie AL in je is; talenten, wijsheid, antwoorden, vreugde, creativiteit, liefde, schoonheid, kracht, verbinding, passie en meer!

Als transitiebegeleider binnen organisaties of teams verbind ik mensen met elkaar vanuit hun essentie, hun innerlijke stemmen en hun hart. Zodra er vanuit kwetsbaarheid oprecht contact met elkaar kan zijn ontstaat er de ruimte en compassie om werkelijk naar elkaar te luisteren. Het delen van en het luisteren naar elkaars ervaringen en behoeftes werkt helend en is zeer krachtig.

Ik bied managers, leidinggevenden en coaches meer inzicht in de belevingswereld van mensen die te maken hebben met een ingrijpend veranderende situatie door het geven van workshops en trainingen. Ik reflecteer met hen op de eigen ervaringen en gevoelens hierbij. En ik adviseer hen bij de opzet en aansturing van een transitieplan, waarbij werknemers zich gehoord en gezien voelen in hun situatie en de draad weer op kunnen pakken.

www.PuurPotentieel.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.