Willy van Brussel Massagetherapie

Naam therapeut: Mevr. H.W. van Brussel
Vestigingsplaats: Harderwijk
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Massagetherapiei
Adres: Paardenbloemdreef 12 , 3845 KC, Harderwijk
Contact:
    - Website: www.massagetherapieharderwijk.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 387 410 53
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

"Niets bestaat, dat niet iets anders aanraakt.."

Even kennis maken...

Mijn naam is Willy van Brussel en ik ben holistisch Massagetherapeut.
Holos betekent 'geheel'. De mens als eenheid van lichaam en geest. Het één staat niet los van het ander. Holistische Massagetherapie is er voor iedereen die graag meer in contact wil komen met zijn/haar lichaam en voor wie nieuwsgierig is naar wat de lichamelijke en/of psychische signalen die het lichaam uitzendt te vertellen hebben. Hierdoor kan er meer inzicht ontstaan in de aanleiding of oorzaak van de klachten. Vanuit deze bewustwording ontstaat de keuze om anders met jezelf, met anderen of met de situatie om te gaan. Dit kan dan weer invloed hebben op je klacht of hoe je de klacht ervaart.

 

Mijn visie is dat ziekte niet zomaar ontstaat. Het lichaam vertelt je iets, vraagt je aandacht. Daarom raak je bij Massagetherapie niet alleen het weefsel aan maar ook de emotie die het weefsel heeft vastgezet. Het lichaam weet en herinnert zich alles, vandaar ook dat het lichaam altijd de juiste signalen afgeeft, het liegt nooit. Hartkloppingen, versnellingen van de ademhaling, blozen en hakkelen zijn allemaal herkenbare voorbeelden van het feit dat ons lichaam ons gevoelsleven weerspiegelt.

Massagetherapie is voor mensen van alle leeftijden. Voor mensen met fysieke klachten en voor mensen die de behoefte voelen beter in contact te komen met hun eigen lijf, gevoelens en emoties.
Denk bij klachten aan: stijfheid, spierpijn, spasmes, gewrichtspijnen, rugklachten, maar ook aan: lusteloosheid, hoofdpijn, stress, piekeren, burn-out en slapeloosheid.

 

Massage verwarmt, ontspant en versoepelt.
Het zorgt voor een betere circulatie in je lichaam.
Massagetherapie kan inzicht geven en bijdragen tot bewustwording.
Het kan je leren en helpen verantwoording te nemen voor je eigen welbevinden.

 

Door mijn persoonlijke ervaringen en ontwikkelingen, mijn betrokkenheid en bekwaamheid, kan ik jou een fijne massage geven of je begeleiden in jouw persoonlijke proces, door middel van aandacht, aanraken en contact…

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.