ShiatsuPlus

Naam therapeut: Mevr. C.M. Verschoor
Vestigingsplaats: Rotterdam
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Shiatsui, Acupunctuuri
Adres: Westblaak 92-122 unit 122 C, 3012 KM, Rotterdam
Contact:
    - Website: www.shiatsuplus.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 250 778 90
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Acupunctuur en Shiatsu therapie - Een mensgerichte aanpak.

In 2010 is ShiatsuPlus opgericht in Rotterdam-Kralingen. Mijn drijfveer en passie is het begeleiden en stimuleren van mensen in hun eigen unieke ontwikkelingsproces. Het geven van shiatsutherapie en acupunctuur in combinatie met mijn ervaring in het bedrijfsleven, maakt dat ik cliënten diverse tools kan meegeven. Mijn doel is om zowel fysiek als mentaal gewenste veranderingen in gang te zetten. Denk hierbij aan een klacht en/of pijn verhelpen of verminderen, versterken van emotionele stabiliteit, verhogen van vitaliteit en welzijn, aanpassen voedingspatroon en gezond bewegen.

Na 15 jaar, als zelfstandig ondernemer in diverse takken van het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest maakte ik in 2003 kennis met shiatsu. De kwaliteit en het effect van de aanraking tijdens de behandeling raakten me direct. In shiatsu ontdekte ik een behandelvorm waarnaar ik mijn hele leven op zoek ben geweest. De klacht en/of ziekte staat niet op zichzelf, maar wordt gezien in de context van de mens, zijn leven en zijn omgeving. Een aantal jaar later ben ik acupunctuur gaan studeren wat naast een verbreding en verdieping van vakkennis ook een prachtige aanvulling is op de shiatsu.

De opleiding tot registertherapeut volgde ik aan de Amsterdamse school voor Iokai shiatsutherapie. Daarnaast volgde ik de SHO Registeropleiding Westers Medische Basiskennis en verschillende trainingen over voeding en het effect daarvan op gezondheid. De opleiding tot acupuncturist volgde ik aan de Traditional Chinese Medicine Academy in Amsterdam. Jaarijks volg ik nascholingen en intervisie. 

Het mooiste resultaat voor mij is als iemand klachtenvrij is en/of meer fysieke en geestelijke gezondheid ervaart, maar zich ook meer bewust is geworden van zijn eigen lichaam en welzijn. Een zuiver en gezond bewustzijn leidt tot het maken van gezonde keuzes, meer levensvreugde, vitaliteit en/of  het voorkomen van klachten in de toekomst.

Als kwaliteitsbewuste professional streef ik altijd naar de balans tussen:
Deskundigheid – Samenwerking – Maatwerk – Resultaat

Celia Verschoor

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.