Cranio Sacraal therapie De Brug

Naam therapeut: Mevr. S. Vogelesang-Hesselman
Vestigingsplaats: Nootdorp
Werkvorm: Beweegzorg
Therapievorm(en): Craniosacraal therapiei
Adres: Heiligenbloem 4 , 2631 WB, Nootdorp
Contact:
    - Website: www.craniotherapie.nl
    - Telefoon praktijk: 015 310 169 4
    - Mobiele telefoon: 06 457 308 64
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Cranio Sacraal therapie; voor fysieke en emotionele stabiliteit en kinderwens

Heb je een kinderwens en lukt het niet om zwanger te worden? Of ben je al bezig met een IVF traject en heb je moeite met de hormoonbehandelingen, het prikken en de wachtweken? Ik ben Sarina Vogelesang en werk als Cranio Sacraal therapeut en specialiseer mij in het begeleiden van paren met een kinderwens. Wanneer je graag zwanger wil worden en het lukt niet, is dat heel verdrietig en geeft dat veel spanning. Maar wist je ook dat je lichaam juist door stress in een soort overlevingsmodus kan raken? Dan produceert het veel meer stresshormonen waardoor je juist niet zwanger raakt. Het laatste wat je lichaam dan nog wil en kan is zwanger raken. Voor het ontstaan van zwangerschap is het belangrijk ontspannen te zijn en lekker in je vel te zitten.
Door een behandeling kan het Cranio Sacraal systeem (de hersenen, het ruggenmerg en de vliezen eromheen) ontspannen. Door stress gaat het bindweefsel in het lichaam samentrekken, worden bewegingen minder vloeiend en kan er pijn en ongemak ontstaan. Door Cranio Sacraal therapie krijgt het bindweefsel weer de ruimte en wordt het zelfherstellend vermogen gestimuleerd.
Niet alleen bij een kinderwens is Cranio Sacraal Therapie effectief: ook na operaties, een val, blessures of een (emotioneel) trauma. Het effect van een behandeling is zeer diepgaand en geeft een reboot aan je lichaam.
Ook wanneer je niet lekker in je vel zit, niet goed weet wat je grenzen zijn of wanneer je graag spiritueel wil groeien, kan Cranio Sacraal therapie helpen. Alles wat je meemaakt wordt namelijk opgeslagen in je cellen en een behandeling kan je inzicht geven hoe je pad verder moet gaan. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een afspraak maken? Bekijk dan gerust mijn website of bel voor een eerste consult!

06-45730864

http://www.craniotherapie.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.