Inge van der Ven/Praktijk voor Holistische Massage

Naam therapeut: Mevr. I.J. van der Ven
Vestigingsplaats: Amsterdam
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie
Therapievorm(en): Massagetherapiei
Adres: Amazonenstraat 33 II, 1076 LE, Amsterdam
Contact:
    - Website: www.praktijkvoorholistischemassage.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 231 753 46
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Thuis in je Lijf

In Amsterdam Zuid werk ik, Inge, als massagetherapeut in mijn Praktijk voor Holistische Massage. Massage helpt om spanning los te laten en het natuurlijke genezingsproces van je lichaam te bevorderen. Stress, onverwerkte emoties en problemen kunnen zich vastzetten in je lijf en klachten veroorzaken als bijvoorbeeld rug-, nek-, en schouderklachten, hoofdpijn, slaapproblemen of niet lekker in je vel zitten. Voor dit soort klachten of juist als moment om jezelf op te laden, is massage een fijne manier om contact te maken met je lijf en te voelen wat er speelt. In een warme, sfeervolle omgeving gaan we samen op zoek naar wat jij nodig hebt om vrij en soepel te bewegen en je thuis te voelen in je lijf.

Daarnaast werk ik met kinderen die gedragskenmerken van ADHD hebben. Prikkelgevoelige kinderen die bijvoorbeeld last hebben van concentratieproblemen, slaapproblemen,  hyperactiviteit, impulsief gedrag of driftbuien. Door middel van oefeningen en massage krijgen kinderen meer contact met hun lijf en kunnen zo beter met omgevingsprikkels omgaan.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.