EnerGie in Beweging Praktijk voor Cranio-sacraal therapie

Naam therapeut: Mevr. G. Pedrosa Canabrava
Vestigingsplaats: IJsselstein
Werkvorm: Beweegzorg
Therapievorm(en): Craniosacraal therapiei
Adres: Kwartelkoning 14 , 3403 ZN, IJsselstein
Contact:
    - Website: www.gcraniosacraal.nl
    - Telefoon praktijk: 030 687 837 8
    - Mobiele telefoon: 06 241 843 96
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Believe nothing, no matter where you read it, or who has said it, not even if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense. Source: Buddha (and me)

Wees welkom in de praktijk Energie in Beweging die in 2004 opgericht is door Gláucia, een Cranio-Sacraal therapeute die complementair/integraal werkt. Ik werk met dankbaarheid in de reguliere en de alternatieve geneeswijzen die veel mogelijkheden bieden. Daarom volg ik in mijn persoonlijke ontwikkeling dan ook verschillende opleidingen en cursussen in alternatieve geneeswijzen. Het is mijn eigen integrale visie dat een mens, een dier, "alles" meer zijn dan de som der delen. Daarom de ontwikkeling in de afgelopen 10 jaar van mijn eigen Stilte in Beweging.

Wat is jouw wens?
Mijn complementaire en integrale aandacht gaat uit naar fysieke, emotionele, relationele, mentale, energetische en spirituele perspectieven. Wij je meer weten over de verschillende behandelingen die ik doe, bezoek de website Energie in Beweging.
 

Wil je een afspraak maken?
Zie rechts boven in de website Maak een afspraak online. Nadat jij jouw beste dag en tijdstip hebt gekozen, ontvang je per direct een e-mail met de bevestiging van je afspraak. Daarna, 24 uren vóór de afspraak ontvang je automatisch een e-mail: "Herinnering Afspraak".

Wil jij in het kort meer over weten lees dan hieronder mijn ervaringen.

Hebt jij interesse in de thema's hieronder besproken?
Dan nodig je uit om de Facebook pagina van de praktijk "Leuk" te vinden.


Waarvoor zou jij een afspraak kunnen maken?
In een notendop, bij CST  “hoef” je alleen geboren te zijn om voor een sessie te komen! Dit ongeacht of de geboorte natuurlijk is geweest of niet. Ook ongeacht of je net geboren bent of jij 100+ jaar oud bent! Dit want lichaamscellen hebben geen klok en ook geen kalender, dus al ervaringen zijn nog in de cellen aanwezig. Let wel op, de celherinneringen zijn niet alleen in het fysieke lichaam, het kunnen ook gedachtes zijn (zelfs wanner gedachtes geen cellen hebben!). Denk bijvoorbeeld aan stress situaties. De gevolgen hoeven niet eerst in het lichaam voelbaar te zijn, de gevolgen kunnen ook zijn ervaren als mentale overbelasting, als concentratie uitdagingen, als mentale moeheid, terwijl het lichaam fit is.


Complementair/integraal bij Cranio-Sacraal Therapie
Zeer tastbaar, het houdt voor mij in werken met botten, spieren, organen, maar ook energiebannen, chacra's etc.

Waarom de keuze naar Cranio-Sacraal Therapie
CST is de keuze voor een brede scala van wensen en vragen dankzij de aandacht voor het zelfherstellend vermogen. Letterlijk onze reset-knop. Is het lichaam in balans, dan wordt ook tijdens de behandelingen het zelfherstellend vermogen onderhoudt en gestimuleert. Is alles naar wens, dan kom je voor de verdieping in jezelf, in je bewustzijn. Dan kom je voor de ontspanning, letterlijk voor de stilte in jezelf.
Zijn er meerdere wensen, vragen, uitdagingen? Is er een acute vraag naar aanleiding van bijvoorbeeld een val of een ongeluk met als gevolg een whiphlash of is er een chronische situatie dat jouw aandacht al jaren vraagt? Dan spelt het zelfherstellend vermogen een nog duidelijker rol. En inmiddels weet jij dat mijn complementair / integraal aandacht gaat na fysiek, emotioneel, relationeel, mentaal, energetisch en spiritueel vragen.


Wat is de ervaring van cliënten
Al in al sinds 2004 krijg ik herhaaldelijk te horen: ik kan een sessie niet uitleggen maar... ik voel me terug in balans, mijn hoofdpijn is weg, ik weet nu wat de trigger is van dat pijn in mijn onderrug zodat het niet meer terugkomt, dat immens verdriet is weg gesmolten, ik kan me nu beter concentreren, ik voel me opnieuw veilig en opgewekt. Ik sta in het leven i.p.v. ik word geleefd. Ik kan nu keuzes maken. Ik weet opnieuw wie ik ben. Ik hoor ook, ik ben eindelijk zwanger geworden, de pas geborenen baby’s en ook de pasgeborenen ouders slapen eindelijk door! De stervensbegeleiding gaf rust in het hart. De rust en levenslust keert terug ook bij paarden, honden, katten, etc. Kinderen en ook volwassenen kunnen opnieuw zich concentreren en onthouden wat ze gestudeerd en geleerd hebben. De gevolgen van o.a. gezichtsverlammingen, herseninfarct en ook cognitieve vragen bij jong en ouderen worden - voor zover mogelijk - teruggedraaid. Dat al is letterlijk afhankelijk van de complementair / integraal perspectief van elke persoon, ik bedoel, de levenswijze, voeding, beweging al dan niet sporten, etc.

Ik hoor ook dat men ervaart dat het bijzonder is om sessies via de telefoon en ook skype mee te maken, ze zeggen: "het voelt alsof ik in de praktijk op de behandeltafel lig!" "De sessie via de mobiel was precies wat ik nodig had op dat moment midden in de vakantie" of wanneer de cliënt terug in balans wilt en kan niet naar de praktijk komen.


Nogmaals het gaat om empowerment, om zelf doen, zelf kiezen, zelf veranderen, zelf willen, eigen toestemming. Ik hoor ook vaak, ik ben nog nooit zo diep ontspannen geweest. Ik was vergeten dat ik gelukkig ben! En ook, ik wist niet dat ik nog beter kon slapen, dat ik nog beter kon voelen, dat ik nog beter kon loslaten. En vooral, voor mensen die al “jaren” bezig zijn hoor ik: eindelijk integreer ik wat ik zo vaak en zo lang mee bezig ben geweest en wat ik aan gewerkt heb, nu kan ik eindelijk de thema’s die mijn weerhouden om te zijn los laten.


Als laatste worden de lessen Stilte in Beweging als bijzonder welkom ervaren door zowel cliënten die dieper in hun processen willen, maar ook door ervaren en ook beginnende collegae die nog bewuster willen worden van hun eigen talenten. Van hun hoor ik, tijdens de Stilte in Beweging mag ik mijzelf zijn zoals ik ben, ik weet helder en duidelijker waar mijn verdere ontwikkelingsmogelijkheden zijn, mijn werk wordt letterlijk completair en integraler! Daarom doen zowel collegae als cliënten 1, 2, 3, tot 4 keer per jaar Stilte in Beweging workshops mee! 
 

Voor al deze ervaringen, voor al deze wijsheid ben ik dankbaar.


Daarom zeg ik je: Wees Welkom!

Ik nodig je uit om een afspraak te maken om zelf te komen ervaren!

In dankbaarheid, hart groeten van Gláucia

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.