Centrum Helios-Medica

Naam therapeut: Dhr. B. Petrov
Vestigingsplaats: Maartensdijk
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Shiatsui
Adres: Tolakkerweg 217 7, 3738 JM, Maartensdijk
2e praktijkadres: Boomstede 638 , 3608 BR, Maarssen
Contact:
    - Website: www.heliosmedica.nl
    - Telefoon praktijk: 0346 554 084
    - Mobiele telefoon: 06 463 679 28
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

"Wie zijn bestemming weet, vindt de weg." Lao Tze

Wilt u graag weer in het leven staan zonder pijn of beperkingen?

Helios-Medica staat voor een gerichte aanpak van uw klachten waarbij de klacht als één geheel wordt gezien binnen de werking van het menselijk lichaam. U kunt bij ons terecht voor het behoud van uw welzijn tot aan behandelingen van hardnekkige en chronische problemen. Door de diversiteit aan therapieën worden behandelingen op een unieke wijze gecombineerd waardoor klachten gericht worden behandeld. Hierbij maken wij, naast onze gespecialiseerde behandelingen, gebruik van acupunctuur, shiatsu therapie en energetische geneeskunst. Wij benaderen de gezondheid van patiënten met zorg, toewijding en werken graag samen met de patiënt om het algehele welzijn te verbeteren. Onze jarenlange ervaring op het gebied van traditionele oosterse geneeskunde is de kracht achter Helios- Medica.

Wij staan voor een holistische lichaam therapeutische ondersteuning in uw individuele levenssituatie. Soms is een Shiatsu behandeling de eerste keuze, of kunnen Acupunctuur en elementen uit de TCG je lichaam gemakkelijk begeleiden naar ontspanning. Of heb je een combinatie van alle drie nodig? Laten we het samen ontdekken.


Shiatsu/Acupunctuur wordt ingezet om onder andere de volgende klachten te behandelen:


Allergieën
Auto-immuunaandoening
Chronische verkoudheden
Fertiliteitsproblemen
Gewrichtsklachten
Hoge bloeddruk
Hoofdpijn
Huidklachten
Luchtwegaandoeningen
Maag-darmklachten
Menstruatieklachten
Slaapproblemen


Heeft u een andere aandoening of klacht die u niet kunt verklaren? Neem contact met ons op om achter te komen of shiatsu/acupunctuur iets voor u kan betekenen. Tevens biedt Helios-Medica andere alternatieve geneeswijzen, zoals auriculo en massages. Door mijn integrale aanpak en de combinatie van verschillende alternatieve geneeswijzen kan ik u altijd verder helpen. Ik werk met behulp van naalden, massage, cupping en moxa (uitwendige warmtebron van kruiden die het lichaam op specifieke locaties verwarmen en versterken). Ook kunnen bepaalde leef- en eetadviezen onderdeel uitmaken van de behandeling.
 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.