CarolaHeens

Naam therapeut: Mevr. C.H.H.M. Heens-Povel
Vestigingsplaats: Nieuwegein
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychosociale therapie
Adres: Lingestraat 20 , 3433 BH, Nieuwegein
Contact:
    - Website: www.carolaheens.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 255 514 39
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

"Je hebt geen invloed op de wind, wél hoe je de zeilen zet!"

Carola zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in je eigen denkpatroon, dit gecombineerd met het voelen.

Ze laat je op verschillende manieren naar je ‘probleem’ kijken en ervaren wat dat met jou doet. Veel mensen weten niet meer dat ze in hun jeugd of op latere leeftijd een traumatische ervaring hebben meegemaakt. Wel is merkbaar dat er iets is dat je terugwerpt naar een overwerkte, overweldigende ervaring in het verleden.

Als gespecialiseerd traumatherapeut en lifecoach herkent Carola de symptomen van verschillende soorten trauma. Middels lichaamsgerichte en psychodynamische therapievormen zorgt zij ervoor dat je de ervaringen vanuit een veilige omgeving her-innerd.
Door je bewust te zijn van je eigen denkpatronen, gevoelens en overtuigingen is het makkelijker om jezelf met anderen te verbinden vanuit liefde en je ware ik.

Kortom Carola geeft je praktische handvatten en inzichten om je leven weer in balans te brengen en te houden! Haar favoriete uitspraak: Je hebt geen invloed op de wind, wél hoe je de zeilen zet!
Carola is een traumatherapeut die met een mix van kritische vragen, spirituele inzichten, psychodynamische werkvormen, je bewustwording wil stimuleren en, zo je hoofd en lichaam weer in balans brengen.
Hiermee kom je verder in je persoonlijke ontwikkeling en dichter bij je authentieke gevoel en kun je vanuit verbinding met je zelf de verbinding met andere aangaan! Hoe fijn is dat!

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.