Senzij

Naam therapeut: Mevr. C.M. Hermans
Vestigingsplaats: Bergen op Zoom
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Kinesiologiei
Adres: Balsebaan 107 , 4621 AM, Bergen op Zoom
Contact:
    - Website: www.senzij.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 164 262 29
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

"Move the Story - Find the Connection" - hervind je balans en je eigen kracht!

"Move the Story… Find the Connection"

Als kinesioloog breng ik de verschillende communicatiekanalen in beeld, en laat degene die ik begeleid zien welke informatie er is. Samen maken we daar een verhaal van, een verhaal dat helpt om verder te komen: om je potentieel te bereiken, om je eigen missie te vinden en in te kleuren. Een deel is feit (de spieren, de botten, de fysiologie en anatomie), een deel is fictie (namelijk wat jij maakt van de interpretatie van emoties, verbanden etc). Jouw verhaal, jouw Story komt daarmee in beweging, en geeft je de verbinding met jezelf en anderen terug.

Het lichaam heeft een prachtig, gecompliceerd pakket aan mogelijkheden om te communiceren: de bloedcirculatie, het lymfestelsel, het meridiaanstelsel, het celgeheugen (bijvoorbeeld in de spieren), je brein… en alles samen zorgt voor een enorme opslagcapaciteit aan verhalen. 

Mijn missie is dat mensen weer in beweging komen, en hun verhaal zelf kunnen vormgeven en vooral: leven! Meer weten over mijn achtergond, opleiding en aanpak? Kijk dan op mijn website of neem contact op: 06-16426229. Fijn je te ontmoeten!

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.