Allergiebehandeling.com

Naam therapeut: Mevr. I.A.E. Buskens
Vestigingsplaats: Utrecht
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Acupunctuuri
Adres: Plompetorengracht 6 , 3512 CC, Utrecht
Contact:
    - Website: acupunctuurenallergie.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 153 682 57
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Acupunctuur en allergie

Je bent op zoek naar een oplossing voor je gezondheidsklachten. Met acupunctuur kan ik door middel van naalden heel veel klachten behandelen, zoals spijsverteringsklachten, stress, overgangsklachten, pijn enzovoort. Met NAET kan ik heel gericht aan de slag met allergieklachten zoals hooikoorts, stofmijt en dierenallergie, maar ook meer vage klachten als buikpijn, hoofdpijn of een gebrek aan energie. Tijdens de intake bepaal ik wat het beste is om te doen in jouw situatie.
Als je last hebt van allergieën is het vaak het best om via NAET een aantal (voedings)middelen te testen met spiertesten en vervolgens te elimineren door middel van acupressuur. Daarbij houd ik altijd in mijn achterhoofd de mechanismen die in jouw specifieke geval ten grondslag liggen aan de klachten. Indien nodig gebruik ik naalden of geef voedings- en leefstijladvies.
Bij andere, maar algemene klachten zoals bijvoorbeeld spijsverteringsklachten, pijnklachten, stress of slaapproblematiek kan ik door middel van naalden de balans in je lichaam terugbrengen. Door middel van het intakegesprek en tong- en polsdiagnostiek kom ik tot een Chinese diagnose. Aan de hand van een concreet behandelplan gaan we aan de slag. Als je dat prettig vind zal ik je aan de hand van de Chinese geneeskunde uitleggen hoe de symptomen ontstaan zijn zodat je handvatten krijgt om je gezondheid zelf te managen.

Doe vrijblijvend een intake, zodat ik specifiek voor jouw situatie kan uitleggen hoe we (samen) jouw gezondheid weer in de goede richting kunnen sturen.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.