Gezondheidsmassages

Naam therapeut: Mevr. N.N. Glaubitz
Vestigingsplaats: Utrecht
Werkvorm: Lichaamsgerichte therapie, Psychosociaal
Therapievorm(en): Massagetherapiei, Psychosociale therapie
Adres: Goedestraat 104 , 3572 RX, Utrecht
2e praktijkadres: Molenstraat 37 , 5327 AW, Hurwenen
Contact:
    - Website: gezondheidsmassages.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 245 822 70
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Gezondheid is thuiszijn bij jezelf!

Ik ben Nathalie Glaubitz. Met enorm veel passie heb ik me sinds 2001 verdiept in de samenhang tussen het fysieke en geestelijke lichaam. Fantastisch, wat ik in deze ontdekkingstocht ben tegengekomen en heb meegemaakt. Nog elke dag verwonder ik me over de invloed van de geest op onze fysieke gesteldheid.
Na mijn kennismaking met massage, Tai chi & Qigong op het CNGO in Tilburg, ben ik naar China gegaan om mezelf te verdiepen in Tuina en Qigong. Deze oosterse technieken combineer ik met een westerse basis: integrale lichaamstherapie en psychosociale therapie. Dit betekent dat ik psychische en lichamelijke klachten behandel met behulp van lichaamsgerichte behandelingen en/of coachingsmethodieken.


Zo werk ik
Ieder mens is anders. Daarom wordt elke behandeling aangepast aan het persoonlijke behandeldoel, de klacht en het herstellend vermogen. Dat betekent dat naast de massage ook gedachtepatronen, zienswijzen en eventuele voeding- en bewegingspatronen aan bod kunnen komen. Samen bepalen wij welke aanpak het beste bij jou past.


Mijn doel is om mensen, van kind tot oudere, hun lichaam weer te laten voelen. Ze terug te laten komen bij hun kern en de verbinding tussen lichaam en geest te verbeteren. Je lichaam heeft vrijwel alle antwoorden.

Ik kijk ernaar uit om jou te ont-moeten en je te mogen begeleiden in jouw ontdekkingstocht.  Bel gerust voor meer informatie of een afspraak in Utrecht of Zaltbommel.
 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.