Mesologie Zuid

Naam therapeut: Mevr. L.P.G. Fonteijn
Vestigingsplaats: Weert
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Mesologiei
Adres: Suffolkweg Zuid 30 , 6002 RX, Weert
Contact:
    - Website: www.mesologiezuid.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 476 929 14
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Mesologie Zuid voor een persoonlijk gezondheidsplan op maat.

Wilt u de oorzaak van uw klachten achterhalen en een persoonlijk therapieplan voor uw klachten krijgen? Dan bent u bij Mesologie Zuid aan het juiste adres.

 

De Mesoloog kijkt naar de oorzaak en samenhang van klachten vanuit een breed perspectief. Hierbij wordt gebruikgemaakt van verschillende peilers, zoals traditionele Chinese geneeskunde, ayurveda, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en elektro-acupunctuur.

 

Aan de hand van het mesologisch onderzoek maak ik een individueel gezondheidsplan. Deze bestaat uit een voedings- en/of lifestyle-advies aangevuld met supplementen. Hiermee ga je aan de slag. Zo neem je eigen verantwoordelijkheid voor je gezondheid.

 

In de Mesologie heb ik mijn passie gevonden als complementair therapeut. Voorheen heb ik als schoonheidsspecialist gewerkt waarbij ik vaak verschillende huidklachten tegenkwam. Hierbij was ik altijd al nieuwsgierig naar de oorzaak van deze klachten. Bijna altijd komen deze klachten van binnenuit. Toen ik hoorde van de Mesologie wist ik meteen dat dit mijn weg was om breder te kunnen kijken naar klachten en ook van binnenuit te behandelen.

 

Wil je meer informatie over Mesologie Zuid kijk op www.mesologiezuid.nl

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.