Manders Mesologie

Naam therapeut: Mevr. H.A.U. Manders-Boerma
Vestigingsplaats: Nijkerk
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Mesologiei
Adres: Oosterstraat 7 a, 3862 BH, Nijkerk
Contact:
    - Website: www.mandersmesologie.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 505 681 73
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Op zoek naar de oorzaak van de klacht. Behandeling op maat na uitgebreid onderzoek. Maakt gebruik van diverse geneeskundes die elkaar aanvullen.

Zou je willen weten wat de oorzaak van je klacht is? Heb je van alles geprobeerd om van je klacht af te komen, maar niets lijkt te helpen? Misschien is mesologie iets voor jou. 

Mesologie diagnosticeert en kijkt naar dysfuncties, oftewel verstoringen in het lichaam. Door een compleet en uitgebreid onderzoek te doen krijgt de mesoloog een totaalbeeld van het functioneren. De mesoloog probeert de verstoring(en) in het lichaam op te lossen. Mesologie combineert hierbij kennis van de reguliere Westerse geneeswijzen met kennis van de Ayurveda, Traditionele Chinese Geneeskunde, Homeopathie, Orthomoleculaire geneeskunde en voeding. De mesoloog gebruikt daarvoor 4 verschillende onderzoeksmethoden; polsdiagnose, tongdiagnose, lichamelijk onderzoek en electro fysiologische diagnostiek.

Door uitgebreid onderzoek te doen wordt gekeken naar wat er verstoord is in functie. Door het inzetten van natuurlijke middelen (vitamines, mineralen, homeopathie, fytotherapie, voeding etc) kan de cliënt zelf werken aan herstel.

Kom een kijkje nemen op de site, hier staan ook ervaringsverhalen.http://mandersmesologie.nl

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.