Praktijk voor Mesologie het Gooi

Naam therapeut: Mevr. E. de Jong
Vestigingsplaats: Hilversum
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Mesologiei
Adres: Kamerlingh Onnesweg 145 A, 1223 JD, Hilversum
Contact:
    - Website: www.mesologiehetgooi.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 839 050 30
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Een mooie weg van reguliere diëtist naar Mesoloog!

Na mijn HBO-opleiding Voeding&Diëtetiek wilde ik méér. Ik kon niet geloven dat wat ik daar had geleerd, werkelijk gezond kon zijn. De glaasjes melk, boterhammen met kaas en magere vleeswaren, maar vooral ook alle 'light', 'magere' en 'vetarme' producten, waar de industrie door floreert, stonden me tegen.

Toen ik in de orthomoleculaire voedingsleer verder ging studeren, vielen er vele kwartjes. Dít is wat voeding met ons kan doen! Niet alleen maar onze maag vullen, maar stoffen aan het lichaam aanbieden, waardoor iédere lichaamscel optimaal kan functioneren! Dat gaf een hele andere kijk op wat gezond is. Niet meer calorieën, koolhydraten, eiwitten en vetten tellen, maar kijken naar de werkelijke voedingswaarde van een levensmiddel: naar de vitaminen, mineralen, aminozuren, goede vetzuren..

Ik kreeg een enorme honger naar méér willen weten. Toen ben ik begonnen met de Academie voor Mesologie: een geweldige combinatie van reguliere geneeskunde, Chinese Geneeskunde, Ayurveda, homeopathie, orthomoleculaire geneeskunde en we leerden lichaamsfuncties meten met de electro-acupunctuur.

Sinds 2011 werk ik met heel veel plezier in mijn eigen praktijk. Naast de 1-op-1 consulten geef ik inmiddels zelf ook les op orthomoleculaire opleidingen en ben ik betrokken bij verschillende bedrijven die zich bezighouden met gezonde voeding en lifestyle.

Ik ben enorm dankbaar dat mijn levenspad tot nu toe zo is gelopen. Ik had het van tevoren niet kunnen uitstippelen!

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.