Praktijk voor Kinesiologie Eline

Naam therapeut: Mevr. E.R. Vaags - Hengeveld
Vestigingsplaats: Aalten
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Kinesiologiei
Adres: Gendringseweg 31 , 7122 LT, Aalten
Contact:
    - Website: www.elinevaags.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 105 681 44
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Luister naar de wijsheid van je lichaam!

Mijn missie: Mensen die op mijn pad komen, weer laten luisteren naar de signalen die hun lichaam geeft. Klachten ontstaan door mentale, fysieke en/of emotionele omstandigheden. Ons lichaam heeft een eigen intelligentie en kan je een verhaal vertellen. Het vertelt je wat je nodig hebt om weer in balans te komen, waardoor je weer blij bent met jezelf en je leven. Dit heeft te maken met hoe je denkt over jezelf, je zelfbeeld.

Als Kinesioloog fungeer ik als vertaler voor wat jouw lichaam je aangeeft. Jij krijgt zelf de inzichten over jouw emoties, pijn en blokkades. Met behulp van kinesiologie technieken laat ik je kennismaken met de wijsheid van je eigen lichaam, met als doel het opsporen en corrigeren of herstellen van balans, waardoor het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam wordt gestimuleerd. En jij met je verkregen inzichten de veranderingen voor jezelf kunt toepassen in je voedings- en/of leefpatroon. Van klacht naar kracht!

 

Wat kan ik voor jou betekenen? Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op. info@elinevaags.nl  of kijk op www.elinevaags.nl
 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.