RivierVallei

Naam therapeut: Mevr. W. Kremer
Vestigingsplaats: Veessen
Werkvorm: Oosterse geneeskunde
Therapievorm(en): Acupunctuuri
Adres: De Stege 8 a, 8194 LP, Veessen
Contact:
    - Website: www.RivierVallei.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 421 425 68
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Meten is weten....meridianen in balans!

Middels het balanceren van de meridianen breng ik mijn cliënten weer in balans, zodat de symptomen, welke door de onbalans ontstaan waren, weer kunnen verdwijnen.
Meten is weten daarom maak ik elke behandeling gebruik van een Acugraph, Amerikaanse High Tech, waardoor ik exact de juiste behandeling kan kiezen elke behandeling opnieuw.
Als Acupuncturist, Tuina Masseur, NLP coach gebruik ik hiervoor naaldjes, mijn handen, Laser, oor acupunctuur, Pain Release, DTP lamp, NLP oefeningen voor wat op dat moment het beste is voor mijn cliënt(e).

Ook betrek ik mensen bij het helen van hun lichaam door te leren dat het eten wat je eet bepalend kan zijn voor de gezondheid (al in de oudheid zei men Voeding is uw medicijn: Hippocrates).
Verder maak ik mensen bewust wat beweging voor een lichaam doet en ook rust en water drinken. Het hele plaatje dus, maar wel dusdanig dat elk bezoek toch een feestje is waar aandacht, rust en uitleg zowel lichaam en geest tot rust brengen.
De mensen die ik behandel zien uit naar de volgende meting om zo hun eigen resultaten te kunnen zien, erg motiverend!

Mijn enthousiasme over de natuur, waar wij onderdeel van zijn, breng ik over op de cliënt(e) zodat men een nieuwe start kan maken.

Na 6 jaar studie van de Chinese Geneeskunst (TCM) aangevuld met basis Westers Medische basis ben ik iemand die blijft leren, elke dag. Mijn holistische benadering zorgt voor hele mooie resultaten die mij en mijn cliënt(e) als een team inspireren om het zelfherstellend vermogen van het lichaam te optimaliseren.

Welkom bij praktijk Riviervallei in Veessen, gemeente Heerde

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.