Praktijk Monique Croes

Naam therapeut: Mevr. M. van Poorten
Vestigingsplaats: Arnhem
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Orthomoleculaire therapiei
Adres: George Marshallstraat 26 , 6836 KW, Arnhem
Contact:
    - Website: www.praktijkmonique.nl
    - Telefoon praktijk: 026 3273295
    - Mobiele telefoon: 06 117 190 05
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

"Neem geen genoegen met je klachten, er is veel meer mogelijk dan je denkt. Zoek naar de oorzaak want het lichaam kan veel meer oplossen als je het echt helpt", Monique

Wat kan ik voor je doen?

Wil je begrijpen waarom je klachten of ziekten hebt zodat je weet hoe die aan te pakken, dan ben je aan het juiste adres. Mijn werkwijze is namelijk gebaseerd op de orthomoleculaire geneeskunde volgens klinische Psycho Neuro Immunologie. In het kort komt dit neer op welke stofjes jouw lichaam nodig heeft en in welke hoeveelheid. Met als doel om te herstellen en vervolgens je gezondheid te onderhouden. Bewegings- en andere leefstijladviezen horen hier ook bij. 

Sinds 2006 de praktijk voor allergie- en orthomoleculaire geneeskunde:

Sinds ik in aanraking kwam met de complementaire geneeswijze heeft het me geintrigreerd. Mijn zoontje van 5,5 maand was snel van zijn eczeem en jeuk af. Het was zo interessant dat ik een jaar later mijn baan opzegde en de schoolbanken weer in ging. Want ik wil wel precies weten wat ik aan het doen ben. 

Al heel snel kwam ik op de combinatie van NAET (Nambridipads allergie eliminatie) wat zo goed had gewerkt bij mijn zoontje en wat zo kindvriendelijk is, en de orthomoleculaire geneeskunde omdat dit zo goed onderbouwd is vanuit de inzichten vanuit de zeg maar meer westerse reguliere geneeskunde. Maar het smaakte naar nog zo veel meer, dat ik natuurlijk de vervolgopleiding klinische Psycho Neuro Immunologie van 2 jaar er achteraan heb gedaan. En ik leer nog steeds veel bij want er is nu al zoveel bekend. 

Voor wie?

Hierdoor heb ik al veel mensen in mijn praktijk kunnen helpen, van jong tot oud, om op een natuurlijke manier van hun klachten af te komen. Sommige mensen waren al meer dan 10 jaar aan het dokteren en hadden diverse medicijnen en na afloop hebben ze in overleg met hun specialist zelfs medicatie kunnen afbouwen. 

Naast allergie heb ik een grote interesse in ontwikkelingsproblemen als in ADHD en autisme, maar ik help ook graag zelfs met zeer complexe ziekebeelden (erfelijke ziekten, ALS, psychische dingen als in angsten, dipolaire stoornis, tot aan ontstekingszieken) dit kan omdat ik vooral kijk naar wat er verstoord is in het lichaam. Ik help het lichaam te werken aan de oorzaak, het gaat niet om symptoombestrijding. Ik hoop je snel te zien. Bel gerust eerst voor informatie. 

http://www.praktijkmonique.nl

mo@praktijkmonique.nl of bel naar 026-3273295

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.