Nexus Amor

Naam therapeut: Mevr. M. Veenstra-Verleun
Vestigingsplaats: Breda
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen, Psychosociaal
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde, Psychosociale therapie
Adres: Charles Petitweg 37 5, 4827 HJ, Breda
Contact:
    - Website: www.nexusamor.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 414 341 86
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Verbinding vanuit liefde voor meer gezondheid, plezier en meer leven.

Als uitgangspunt is het principe dat de mens een eenheid vormt op fysiek, emotioneel, mentaal, psychisch en spiritueel niveau. Gebruikmakend van dit uitgangspunt tracht ik een zo volledig mogelijke behandeling of begeleiding voor iedere cliënt samen te stellen.
Daarnaast bied ik ondersteuning bij ontwikkelingsprocessen, geef aanzet tot het vrijmaken van belemmeringen en het bewust worden om zo nieuwe inzichten te vergaren.
Binnen de natuurgeneeskunde kijk ik bij het doen van een anamnese niet alleen naar de symptomen van de cliënt, maar onderzoek ik juist ook de oorzaak van de problemen.
Als uitgangspunt geldt hierbij dat ieder mens uniek is.
Dezelfde klacht bij twee verschillende mensen kan een geheel andere oorzaak hebben en dient dus ook verschillend behandeld te worden. Samen met de cliënt wordt daarom naar de oorzaak van de klacht gezocht en aangepakt, waardoor de symptomen kunnen verdwijnen of verlichten. Als natuurgeneeskundige maak ik gebruik van verschillende behandelmethoden en natuurlijke geneesmiddelen.

Graag zorg ik ervoor dat de cliënt inzichten/bewustwording/-zijn krijgt, om op deze manier meer verbinding te krijgen met de kwaliteit in hun leven.
Dit door middel van:
– het kunnen accepteren van pijnlijke situaties en het loslaten van negatieve gedachten en gevoelens (bv. angst, piekeren)
– meer aandacht hebben voor wat zich nu feitelijk afspeelt (mindfulness) en beter kunnen focussen
– zicht krijgen op wie je bent, wat je waardevol vindt en wat je nog wilt bereiken in dit leven (en hoe daar naar op weg te gaan)

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.