EIGENWIJS coaching.therapie

Naam therapeut: Mevr. M. Duineveld
Vestigingsplaats: Valkenburg aan de Geul
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Hypnotherapiei
Adres: Bekkerveld 1 A, 6417 CL, Valkenburg aan de Geul
Contact:
    - Website: www.eigenwijs-coaching.nl
    - Telefoon praktijk: 06 282 727 20
    - Mobiele telefoon: 06 282 727 20
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

EIGENWIJS is een duwtje in de juiste richting………jij bent de sleutel!

EIGENWIJS is een praktijk voor persoonlijke coaching, therapie en mindfulness.

EIGENWIJS levert in alle gevallen maatwerk, afgestemd op de wensen en de mogelijkheden van de klant. Voorop staat dat er ruimte is voor jou als persoon, ruimte voor jouw wensen en behoeften. Vanuit deze basis ga je bekijken waar je vastloopt en eventuele beperkingen liggen.

Middels een intakegesprek krijg je direct zicht op je situatie. Dit is nodig om positieve doelen te kunnen formuleren. Heldere en haalbare doelen werken motiverend en stimulerend en zijn essentieel voor het bereiken van verandering.

Doelgericht werken is belangrijk, als je daarnaast de verantwoordelijkheid draagt voor je persoonlijk ontwikkelingsproces, gelooft in je eigen kunnen en bereid bent om tijd en energie te investeren in jezelf.

Het heft in eigen hand nemen en realistisch kijken naar jezelf, je mogelijk -en onmogelijkheden, typeren de mentaliteit van de klanten van EIGENWIJS. Naast de resultaatgerichte en soms confronterende aanpak, staat EIGENWIJS ook zeer invoelend in haar begeleiding en vormt het gebruik van intuïtie een onmisbaar element. Een respectvolle houding vloeit hieruit voort, die ervoor zorgt dat er wordt gewerkt op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen.

Duidelijk mag zijn dat er naast een traan van verdriet, ook ruimte is voor luchtigheid en een lach. Kortom, een manier van aanpak die dicht bij de mens staat, waarin je jezelf herkent en waarbij je je op je gemak voelt.

EIGENWIJS is een duwtje in de juiste richting………jij bent de sleutel!

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.