Touch Of Angels - Praktijk voor Healing en Kinesiologie

Naam therapeut: Mevr. V.A. Knoppers
Vestigingsplaats: Zeist
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Kinesiologiei
Adres: Johan van Oldenbarneveltlaan 62 , 3705 HJ, Zeist
Contact:
    - Website: www.kinesiologie.healingzeist.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 578 495 74
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Kinesiologie voor bewustwording, stressreductie en balans.

Als Kinesioloog kan ik jou ondersteuning bieden bij het genezingsproces bij  klachten zoals slaapproblemen, vermoeidheid, burn-out, stress, faalangst, (chronische) pijnklachten en angsten. Kinesiologie werkt niet alleen ondersteunend bij fysieke klachten, maar helpt ook op emotioneel en mentaal gebied.

Van nature wil het menselijk lichaam altijd in balans zijn en bij een onbalans zal het lichaam op zoek gaan naar balans, want het wil beter worden. Een lichaam dat niet in balans is, kan (chronische) klachten hebben. Een lichaam kan normaal gesproken zelf stress verwerken, maar soms kan de stress te veel zijn. Je krijgt het dan zelf niet meer voor elkaar om in balans te komen. Kinesiologie ondersteunt het zelfhelend vermogen en geeft inzicht in de klacht, waarbij spiertesten als instrument tijdens de behandeling wordt gebruikt.

Mijn naam is Viola en sinds 2016 ben ik eigenaar van de praktijk Touch of Angels – Praktijk voor Healing en Kinesiologie in Zeist.
Ruim tien jaar geleden ben ik begonnen met opleidingen en cursussen op het gebied van Reading, Healing en Reiki. Meer informatie hierover is te vinden op mijn website www.healingzeist.nl. In september 2015 ben ik gestart aan de vierjarige HBO-conforme opleiding Kinesiologie bij de NSK (Nederlandse School voor Kinesiologie). In juni 2019 ben ik met succes afgestudeerd.

In Kinesiologie heb ik een waardevolle aanvulling gevonden voor mijn praktijk. Wat ik zo bijzonder vind aan Kinesiologie is dat je het lichaam laat “vertellen” over de klacht, (fysieke) pijn of stress. Ik fungeer als vertaler voor wat het lichaam aangeeft en zelf krijg je de inzichten over jouw emoties, blokkades en pijn. Om daarna met behulp van correcties vanuit diverse technieken het zelfhelend vermogen te ondersteunen, waardoor de energie weer vrijelijk kan stromen. Met de verkregen inzichten kan je veranderingen toepassen voor jezelf voor een aangepast eet- en/of leefpatroon.

Een Kinesiologische behandeling kan ondersteund worden door een Meervoudige Merkaba heling. Hiervoor heb ik in februari 2022 mijn diploma behaald. Meervoudige Merkaba heling is een zeer krachtige multidimensionale vorm van heling, erkend door de KTNO en VBAG.

Als ik wat voor je kan betekenen of je hebt vragen, laat het me gerust weten.

Website: kinesiologie.healingzeist.nl
Mail: kinesiologie@healingzeist.nl

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.