EMA Cura, Praktijk voor Mesologie

Naam therapeut: Mevr. E.I. van Beelen
Vestigingsplaats: Hoofddorp
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Mesologiei
Adres: Atletiekstraat 60 , 2134 CA, Hoofddorp
Contact:
    - Website: www.emacura.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 414 974 89
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Anders kijken naar uw gezondheid.

Mesologie combineert reguliere medische kennis met kennis uit de alternatieve geneeswijzen zoals Ayurveda, Traditioneel Chinese Geneeskunde, Homeopathie en Orthomoleculaire Geneeskunde. Deze combinatie zorgt voor een helder inzicht in het totale lichamelijk functioneren en een gerichte diagnose.

Bij mesologie staat het begrijpen van uw klacht en de achterliggende oorzaak centraal. Dit leidt tot een individuele diagnose en behandeling op maat. 

Voor wie?
Je kunt met bijna alle klachten bij de mesoloog terecht, zolang deze niet acuut zijn. Mesologie is geschikt voor alle leeftijden. De mesoloog behandelt u met als doel uw lichaamsfuncties te herstellen en om de klachten te verhelpen. Hierbij werkt de mesoloog toe naar lichamelijk, psychisch en sociaal evenwicht.

Hoe?
Met behulp van laagdrempelige en patiëntvriendelijke onderzoeksmethodes met o.a. de Vedapulse en Electro Acupunctuur wordt een helder inzicht verkregen in de gezondheidstoestand en kan voeding, medicatie, hormonen, mineralen en andere stoffen worden uitgetest.

Behandeling?
De behandeling respecteert altijd de zelfgenezende kracht van het menselijk lichaam en kan bestaan uit voedings- en leefstijladviezen, vitamines, mineralen, kruiden of homeopatische geneesmiddelen.

Kijk voor meer informatie op http://www.emacura.nl of bel naar 06-41497489.

Met vriendelijke groet, 

Elly van Beelen, Mesoloog D.M.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.