praktijk voor mesologie

Naam therapeut: Mevr. M. Jongschaap
Vestigingsplaats: Amsterdam
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Mesologiei
Adres: Contactweg 140 , 1014 BJ, Amsterdam
2e praktijkadres: Bonenburgerlaan 6 a, 8181 HE, Heerde
Contact:
    - Website: integraalmedischcentrum.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 532 092 81
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Mesologie

 

Mesologie is een integratie van meerdere geneeswijzen.

Diagnostisch onderzoek vind plaats via uitgebreidde anamnese, EFD meting(functietest), pols/tong uit Ayur Veda en TCM en klassiek regulier lichamelijk onderzoek. Behandelingsplan bestaat uit voedingsadvies indien nodig, homeopathie, ayur Vedische kruiden, Fyto therapie, orthomoleculaire ondersteuning en/of gericht doorverwijzen indien nodig. 

Ben ondertussen 30 jaar werkzaam als mesoloog in Integraal Medisch Centrum te Amsterdam en in osteopathie Praktijk Wijtten te Heerde.

Van oorsprong ben ik docent lichamelijke opvoeding, heb 1 jaar geneeskunde gestudeert, jaren gezondheidsvakken gedoceert aan Zadkinecollege te Rotterdam (opleidingen verzorging, Z- verpleegkunde en apothekersassistenten)  5 jaar mesologie.gestuurd en werkzaam geweest als docent binnen de opleiding voor mesologie.

Moeder van 2 volwassen kinderen, allebei werkzaam als wetenschapper in de biomedische wetenschappen die mij ook nog regelmatig van nieuwe kennis voorzien.

Na al die jaren geniet ik nog dagelijks van het mooie vak mesologie en geeft het mij nog steeds nieuwe inzichten. Dankbaar dat ik mijn clienten tules  magmee geven die hen hopelijk verder helpen in een goede kwaliteit van leven.. 

 

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.