Jeri Saya

Naam therapeut: Mevr. J.S. Willemsen
Vestigingsplaats: Putten
Werkvorm: Natuurgeneeswijzen
Therapievorm(en): Natuurgeneeskunde, Energetische (Eclectische) therapiei
Adres: Anna van Gelrestraat 9 , 3882 CM, Putten
Contact:
    - Website: www.jerisaya.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 200 614 09
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

De natuur bevat de grootste kennis. Als je hier oog voor hebt krijg je antwoorden.

Ik ben Jeri natuurgeneeskundig therapeute met een fysiotherapeutische achtergrond. Met behulp van Bioresonantie en mogelijk aanvullend onderzoek door levend bloed onderzoek en iriscopie ga ik samen met u uw klachten in kaart brengen en behandelen.


Ongeacht uw leeftijd kunt u bij mij terecht met onverklaarbare of onbegrepen klachten, vermoeidheid en/of slecht slapen, hoofdpijn, andere lichamelijke pijnen, buik/darmproblemen, huidproblemen of eczeem, allergieën, chronische holteontsteking of verkoudheid, Hormonale klachten/onbalans, stofwisselings problemen, Niet fit of niet lekker in uw vel zitten. Ook voor baby’s die veel huilen, zich overstrekken of erg gespannen zijn, biedt bioresonantie uitkomst. Voor een afspraak kijk op www.Jeri-Saya.nl of bel 0620061409)


Ik ben gefascineerd door alles wat leeft en beweegt; mensen, dieren, natuur en muziek. Ik heb oog voor detail, hou van mensen en hun levensverhalen en kan goed luisteren. Alles heeft een reden van bestaan en ontstaan. Zo ook klachten.
Ik kijk op holistische (allesomvattend) wijze naar u en uw klachten. En ga uit van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam, dat ingenieus in elkaar zit, maar helaas vaak genoeg verstoord raakt door verschillende factoren zoals voeding, leefstijl, stress, woonomgeving en psychische onbalans. Als wij inzicht krijgen in wat jou uit balans haalt, kan ik je door middel van de behandeling ondersteunen.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.