Forteman

Naam therapeut: Mevr. S.M. van der Schoor-van der Spek
Vestigingsplaats: Lelystad
Werkvorm: Psychosociaal
Therapievorm(en): Psychodynamische therapie
Adres: Assumburg 32 , 8226 RB, Lelystad
Contact:
    - Website: www.forteman.nl
    - Telefoon praktijk:
    - Mobiele telefoon: 06 135 313 33
Volwaardig lid:
- erkend door VBAG
- erkend door zorgverzekeraars
- geregistreerd in het hbo-register
Klik hier voor meer informatie

« terug naar therapeuten overzicht

Te midden van de moeilijkheden liggen de mogelijkheden… -A. Einstein

Welkom bij Forteman
praktijk voor psychodynamische therapie en coaching.


Je kunt hier op individuele basis terecht voor behandeling van uiteenlopende klachten/hulpvragen.
Ben je op zoek naar ondersteuning voor jouw klacht dan ben je bij Forteman aan het juiste adres. Wanneer de klacht gerelateerd is aan bijvoorbeeld aanhoudende vermoeidheid, depressie en neerslachtigheid, spanning en stress, rouw, onzekerheid, angst, relatieproblemen, vage lichamelijke klachten of levensvragen (waar sta ik nu en waar wil ik heen), zoek dan niet verder en neem contact op.


De ondersteuning die geboden wordt is er één van kortdurende en cliëntgerichte aard. De cliënt staat centraal en alles is erop gericht je weer snel op de rails te krijgen.


De onderliggende problematiek wordt aangepakt waarbij de begeleiding erop gericht is om zowel mentaal als emotioneel te (ver)werken. Hiermee voorkom je dat je terug blijft vallen in “oud zeer”. Met behulp van deze kortdurende oplossingsgerichte therapie zul je tot een blijvend resultaat komen.


De basis voor de sessies bij Forteman hebben een fundament van systemisch werk, innerlijk kind werk en rouwverwerking. Iedereen behoort tot een familiesysteem waar vaak in de kindertijd de eerste “blauwe plekken” worden opgelopen. Zonder dit geen ontwikkeling maar op latere leeftijd kan dit je erg in de weg zitten. En is het soms verdrietig om erop terug te kijken. Er is een palet aan in te zetten werkvormen en ik zal inzetten wat voor jou het meest nodig is.


Op mijn website staat alle informatie die voor jou bruikbaar kan zijn, neem er vooral een kijkje en neem vrijblijvend contact op.

x

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Scan qr code met authenticator app:

Of voer onderstaande sleutel in met je authenticator app:

Verzenden

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Wachtwoord opvragen

Bedankt, binnen enkele minuten ontvangt je een e-mail van ons met daarin een persoonlijke link. Klik op de link om een nieuw wachtwoord op te geven.